Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 51

Абмеркаванне: думку карта audi 1.9 105 л.з.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    у egr ? зроблена правільна, у вас няправільна толькі адзін біт, першы другога кіравання вярніце яго арыгінал, апошні BP па адрасе, што я табе сказаў вышэй, вярніце яго на врі.
    Я спадзяюся, што яшчэ не ясна з гэтай карцінкай

Прыкладанне 6751

дзякуй франк вельмі ветлівы, я зразумеў, я памыляюся, зараз я правільна спадзяюся, што цяпер пойдзе добра месца гэтай карты з egr зменены давайце паглядзім, калі добра

ніхто не можа мне дапамагчы ???
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 13:03

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Не загружаць, здаецца, што ў вас павялічваецца на 10% перадаплата!!!
    астатняе, здаецца, ок
    Чакае, каб хто-небудзь больш дасведчаны

Прабачце, памылка, я змяніў карту ED150 з карты загадзя, а ? лямбда. Чаму ў вас павялічана?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-01-2014 да 13:03

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Не загружаць, здаецца, што ў вас павялічваецца на 10% перадаплата!!!
    астатняе, здаецца, ок
    Чакае, каб хто-небудзь больш дасведчаны

Прабачце, памылка, я змяніў карту ED150 з карты загадзя, а ? лямбда. Чаму ў вас павялічана?
    прывітанне франк, не хвалюйцеся з-за вашага промахі рабіць, а я няправільна папаўняць гэтую карту? шчыра кажучы, я зразумеў, што павінна быць зроблена ў мінус гэтай карты, але я не разумею, як павінна быць зроблена, калі вы можаце прачытаць у іншай старонцы, там напісаны розныя сумневы, то я не разумею чаму, рухавік 2.0 dell audi ў карту лямбда-usa значэнняў вакол 1000/1100 замест гэтай карце пікаў да 2000

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    хто-то мне сказаў, што карту лямбда ідзе ў юыы-прыкладна на 950, як роўная лінія, гэтак жа, як зрабіў манро як наконт c'? хто-то гатовы даць руку

ніхто не жадае мне дапамагчы
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 24-01-2014 да 16:21

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    паспрабуйце 950, калі вы паліце, выпраўце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    сення я спрабаваў паставіць 950 і змяніць карту пераўтварэнні заўтра мы ведаем, некаторыя хуткія, спадзеючыся, пазітыўным, чаму? аўтамабіль меў шматлікія кантрольныя лямпы гараць, але, мабыць, былі іншыя праблемы, што-то я зняў у дыягностыцы іншых вы павінны выправіць, а потым машыну ўжо праблема, што ў фалас падымаецца і апускаецца абаротаў пяро па дыягностыцы інжэктараў яны ў internvallo - 0,5 і больш за 0,5 то яны добра, цяпер я павінен высветліць, як трымаць пад кантролем розныя значэнні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Добры дзень, я вам рэкамендую зрабіць поўны справаздачу з самодиагностику, добры тып autocom або delphy тое, каб праблема, што вы з машыны я хацеў бы ведаць, паміж тым, калі з арыгінальнай карце табе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Добры дзень, я вам рэкамендую зрабіць поўны справаздачу з самодиагностику, добры тып autocom або delphy тое, каб праблема, што вы з машыны я хацеў бы ведаць, паміж тым, калі з арыгінальнай карце табе?
    прывітанне, дзякуй, толькі ўчора вечарам мы зрабілі дыягностыку з delphy аўтамабіль на халастым ходу набірае абароты і апускаецца, тое ж самае адбываецца ў значэнні ўпырску трэба рабіць тэст, утрымліваючы педаль трохі здробненага застаецца сталым, так гэта добра? зразумела, трэба зразумець, як зрабіць, каб гэта выправіць .. потым, калі я зрабіў змены ўсе аўтамабілі машына ідзе вельмі добра? калі ен тоне перавысіў 180 ідзе ў recovery дыягназ, то ад гэтай памылкі DTC Апісанне
    16618 - Рэгулятар ціску зарадкі; мяжа рэгулявання праехаўшы
    так аўтамабіль нешта не працуе добра, то трэба выключыць і ўключыць рухавік і вырашыць праблему, але, вядома, дыягназ паведаміць аб гэтай праблеме . калі ж вы паскараецца паступова, не рабіць гэтую рэч, але, вядома, гэта план

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    тады зніжэнне ціску turbo аўтамабіль ідзе ў recovery, таму я быў вымушаны паставіць карту лямбда-арыгінал, адпаведна, у recovery не c'? poiu? аўтамабіль робіць менш c'? хто-то гатовы даць мне невялікую дапамогу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    знайсці кампраміс не карту, лямбда, abbassala менш. Да? сістэма turbo, як і павінна быць, так як, змяняючы ціск змяняе выдатак паветра, уздзейнічаючы карту лямбда.

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •