Але вы не можаце зрабіць праверку з простай тэстар і паглядзець, колькі вольт зарадкі генератара?
Але вы не можаце зрабіць праверку з простай тэстар і паглядзець, колькі вольт зарадкі генератара?
Cio?? Я бачу, што рухавік у мяне напружанне 14,3 вольта. Якія яшчэ доказы я магу зрабіць?
генератар гэта добра cos
Памылка, што вы атрымліваеце і ў першым этапе пасля пуску, верагодна, больш? з-за некаторых анамалій электрычнай дэфекце генератара або акумулятара. Я ? прадстаўлена аналагічная праблема, у майстэрні з peugeot з bsi, што рабіў стыкуецца з эканоміі энергіі. Я іх на працягу некалькіх секунд пасля запуску рухавіка толькі напружанне батарэі generandomi шэраг праблем, у тым ліку часта нават выключэння аўто..
У вас акумулятар туды, замяніць на новую, і вы ўбачыце, што праблема знікае!
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)
Калі б я не быў адзін, што smanetta з дыягназам я б нічога не заўважыў, анамалій і індыкатараў ў мяне няма, таму я думаю, што терр? фінч? смерці (спадзяюся яе) не разлучыць нас. Знаходзіцца? пытанне: ідзе зменена спецыфікацыя для start&stop, ці я магу зрабіць? Вядома, прылада пастаянна адключаецца, на жаль, у мяне апынуўся...
На жаль для вас, чаму? costichia ідзе зменена спецыфікацыя для start&stop
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)