Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 39

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Я чытаў, што на Punto evo і падобныя датчыкі крутоўнага моманту маюць тб з плоскім экранам, і яны не замяняць... ? праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Я заўседы так рабіў праблем з st? выверка dentino менш, што павінна стаяць 0, але як вы наладзіць яго, калі ? мантуецца? Тады не заўседы ? датчык копію, але отн? і іх, хто іх дае???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Праблемы паглядзець дыягназ. Датчыкі размешчаны на ebay. На момант 188 першая серыя мне прыйшлося абточваць калонкай для нас датчык класічны, але хан заўседы працаваў. У працэсе мантажу цэнтравання не drve быць micrometrico... Мы лічым, што дыягназ на ўдакладненне цэнтроўкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Так, я ведаю, што датчыкі есць вакол, а тут ад мяне іх прадаюць прадастаўляе прадпрыемствам гандлю па льготных коштах? страх мець праблем, заўседы прыносіў мне іх рэгенерацыі спецыялізаваныя кампаніі і, у рэшце рэшт, магчыма, замянілі толькі sens і проста

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Думаеце, вас!!!! Я заплаціў за 900 еўра для абнаўлення brain bee і не робіць!! Думаю, што ў мяне былі праблемы нават x reset зрабіць сэрвіс да giulietta 2.0 mjt!!! Я належнае скінуць см міф!

Скід пры ўваходзе, як альфа-міф. Прабачце, але я пішу з тэлефона... Вінаваты т9....
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 30-12-2013 да 17:28

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    думаеце, сення току з 4 грошы атрымаць дыягназ тыпу multiecuscan таму ўсе пра alfa, fiat і lancia!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Што ў мяне есць, праблема ў тым, што я актывацыі на пк, што тут больш карысці? і я не магу перанесці ліцэнзію на тое, што замест карысці ў майстэрні! Як rosico!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Але калі вы бераце autocom я ведаю, што вы робіце...таксама абнуленне service джульета

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Вы ведаеце бяспечны сайт, дзе можна знайсці гэты дыягназ? Або на форум не могуць увесці гэтую інфармацыю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    На форум не могуць устаўляць спасылкі і але, калі вы шукаеце добра знаходзіцеся сістэма, каб пайсці multiecuscan на новы пк.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •