Я чытаў, што на Punto evo і падобныя датчыкі крутоўнага моманту маюць тб з плоскім экранам, і яны не замяняць... ? праўда?
Я чытаў, што на Punto evo і падобныя датчыкі крутоўнага моманту маюць тб з плоскім экранам, і яны не замяняць... ? праўда?
Я заўседы так рабіў праблем з st? выверка dentino менш, што павінна стаяць 0, але як вы наладзіць яго, калі ? мантуецца? Тады не заўседы ? датчык копію, але отн? і іх, хто іх дае???
Праблемы паглядзець дыягназ. Датчыкі размешчаны на ebay. На момант 188 першая серыя мне прыйшлося абточваць калонкай для нас датчык класічны, але хан заўседы працаваў. У працэсе мантажу цэнтравання не drve быць micrometrico... Мы лічым, што дыягназ на ўдакладненне цэнтроўкі.
Так, я ведаю, што датчыкі есць вакол, а тут ад мяне іх прадаюць прадастаўляе прадпрыемствам гандлю па льготных коштах? страх мець праблем, заўседы прыносіў мне іх рэгенерацыі спецыялізаваныя кампаніі і, у рэшце рэшт, магчыма, замянілі толькі sens і проста
Думаеце, вас!!!! Я заплаціў за 900 еўра для абнаўлення brain bee і не робіць!! Думаю, што ў мяне былі праблемы нават x reset зрабіць сэрвіс да giulietta 2.0 mjt!!! Я належнае скінуць см міф!
Скід пры ўваходзе, як альфа-міф. Прабачце, але я пішу з тэлефона... Вінаваты т9....
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 30-12-2013 да 17:28
думаеце, сення току з 4 грошы атрымаць дыягназ тыпу multiecuscan таму ўсе пра alfa, fiat і lancia!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Што ў мяне есць, праблема ў тым, што я актывацыі на пк, што тут больш карысці? і я не магу перанесці ліцэнзію на тое, што замест карысці ў майстэрні! Як rosico!!
Але калі вы бераце autocom я ведаю, што вы робіце...таксама абнуленне service джульета
Вы ведаеце бяспечны сайт, дзе можна знайсці гэты дыягназ? Або на форум не могуць увесці гэтую інфармацыю?
На форум не могуць устаўляць спасылкі і але, калі вы шукаеце добра знаходзіцеся сістэма, каб пайсці multiecuscan на новы пк.