Ок, у любым выпадку паспрабуйце яго і дайце нам ведаць, па мне, замест таго, такім чынам вы smagrito і з затрымкай :-)
Калі вы кладзеце яго на дайце нам ведаць ;-)
Ок, у любым выпадку паспрабуйце яго і дайце нам ведаць, па мне, замест таго, такім чынам вы smagrito і з затрымкай :-)
Калі вы кладзеце яго на дайце нам ведаць ;-)
у мяне l абсталяванне і x загрузкай... я ўжо на зробленыя зарэгістраваны ў маім горадзе ... заўтра, калі я магу я даць файл так, я бачу, трохі, калі я зразумеў што-то..![]()
Ок, у любым выпадку, калі вы добра выглядаць, асабліва, слупок, усю справа cio? нагрузкі і матылек 100x100
? абаротаў у хвіліну, якія ідуць падняўшыся, вы разумееце, што valoi падымаюцца, так і для inizione затым адкормліваюць (за выключэннем 6000, якія спускаюцца зноў) і значэння, раней тое ж так думаю, што поспехі расслабляюць залезці абаротаў
Хлопцы, я ведаю, што ўсе кажуць, што зніжэнне значэнняў тлушчу і павелічэнне значэння вы мяркуеце, на гэтай ecu
Але калі вы вывучаеце карту і АДКРЫЙЦЕ ў 3D вы заўважыце, напэўна, гэта, што
Як гэта вы ня ў нас, вы зрабілі інакш?
Я нешта прапусціў?
Калі ласка, папраўце мяне, калі я напісаў бздура
шчыра кажучы, не ведаю, я думаў наадварот, што значэння прыходзілі (заўседы прытрымліваючыся звычайнай гаворкі) ? ke smagriva да 6000 абаротаў у хвіліну, якія спускаліся, каб (можа быць)вышмараваць трохі науглероживания ... вы, выпадкова, далі паглядзець на маю апошнюю карту?
добры дзень, фабіа для науглероживания вы маеце рацыю, адымаючы ў адкормліваюць і, паставіўшы вас smagrisce.
хоць авансы ок, паставіўшы затрымку, забіраючы вы мяркуеце,. я паклаў фатаграфію карты, адкрытай у 3d
у апошняй карце вы inghrassato і затрымкі авансаў у cio? step 3, калі я не памятаю дрэнна, таму што ты забраў значэння ўпырску паліва і павялічылі тыя, авансаў.
iniezione.jpganticipo.jpg
Такім чынам, вы, я думаю, што асноўныя машыны нагрузак і нізкіх абаротаў круціцца з загадзя pi? адкладзена, а затым паклаў назад, і па меры таго, як набірае абароты, становіцца больш? aunticipata і, такім чынам, pi? рэактыўны?
Мне здаецца дзіўным, чаму? любы рухавік 2 т скутэр, або наогул наадварот.
Паколькі значэння растуць, я лічу, што авансавыя плацяжы ідуць па меры затрымкі залезці з абароту.
Затым пакласці ніжнія значэнні павінны чакаць.
Буду рады пачуць вашыя версіі з гэтай нагоды, пу? быць, што я памыляюся, як я паўтару, але ўсе узгарання скутэра, напрыклад, загадзя зменнай працуюць cos?.
Дайце нам ведаць, прывітанне!
я не магу бачыць малюнкі, з-за паведамленняў .. вы можаце mandarmele для пм або пошту.. ?