Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 48
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    mannaggia і я ведаў, што мне трэба пераўтварыць у monomassa і счаплення медзі.....усе казалі мне, што машына будзе strattonato, і што вы б мелі нашмат больш вібрацыі, чым bimassa нават хадзіць нармальна ў руху.....замест ўжо яшчэ мне сказалі, што не ? cos?.....
    падарунак я...магчыма, я размяшчаю маю каму-тое, што павінен рабіць....я толькі за 5 тыс. км факты.....можа быць, нават менш...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    вачэй ацаніць усе добра.
    выбар monomssa і счаплення медзі ? добра для выкарыстання ў прадукцыйнасці аўтамабіля, але камфорт ваджэння можа быць аштрафаваны.
    у bimassa ? быў уведзены, каб забяспечыць камфорт ў аўтамабілі. менш удараў, кідкоў з выпускам.
    калі вы едзеце добра monomassa , але калі звычайна ў пасажыраў (магчыма, адчувальныя) валюты добра выбар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    тут я перасадзіць 1,3 multijet 90cv на y з турбіны ducato.....муфта медная.....і ідзе ад бога....камфорт ? добра.....або лепш, вы не заўважылі розніцы ў дачыненні да.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    як впрысните з гэтага махавіка? я што тое яшчэ з 110mm3, але я таксама gt2256v, атрыманых 2.4 jtd 150cv
    Карту я не зрабіў гэта сам, я толькі змяніць limittori крутоўнага моманту. Аднак, я, здаецца, у 107\108, такім чынам, 7% - ы? пачынаючы з 2250rpm, усе, што вы маеце на ўвазе на колькасць? паліва ўпырснуць.

Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    mannaggia і я ведаў, што мне трэба пераўтварыць у monomassa і счаплення медзі.....усе казалі мне, што машына будзе strattonato, і што вы б мелі нашмат больш вібрацыі, чым bimassa нават хадзіць нармальна ў руху.....замест ўжо яшчэ мне сказалі, што не ? cos?.....
    падарунак я...магчыма, я размяшчаю маю каму-тое, што павінен рабіць....я толькі за 5 тыс. км факты.....можа быць, нават менш...
    Той факт, што ўсе групы, і-ы? легкі адчуваецца станоўча, а таксама пераключэння счаплення ? pi? прамога? sergiot не мае ўсіх грахах. Машына ? безумоўна, pi? шумная, адчуваецца пры найменшай пінгу, чым раней
    і, нягледзячы на не будуць адчуваць вялікіх ваганняў, у адрозненне ад першай ? відавочна. Паедзем назад, я не ведаю, калі выберу гэты набор, максімальнае будзе махавік, узмоцнены і палегчаны, але варта sassata.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    робіць шум да мінімуму стылі ducati, звон

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Слушна, але без сухога трэння.... ну я Не ведаю, што яго выклікае, калі дзе-небудзь на абмен або спружыны са ступицей прывада муфты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    няма ? падшыпнік на націскной дыск, які вібруе, расследаванне ў момант, калі націскной муфты і сілы на націскной дыск шум спыняецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі я магу даць раду, каб пры вібрацыі стральба рэкамендую праверыць полуоси са боку скрынкі перадач. І часта на аўтамабілі fiat group, што вы пашкодзілі "шклянку" са боку скрынкі перадач з-за ўцечкі змазкі ўнутры, магчыма з-за слухавак у шляху, і ў вас паўсталі тыя вібрацыі, якія, магчыма, пры павароце руля да ўпора трохі ці направа або налева, вы павінны імкнуцца да зніжэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я лічу, што пад стрэл з-за карту....чаму? ад золата праблем няма....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    вы пад абстрэлам, часта ? карту, я таксама меў я гэтую праблему, то вырашыў на абмежавальнікі 4-га, 5-га і 6 перадач. На нізкіх нагрузках мне slittava на марс доўгія ад 2000 да 2250 кропкі, у якой я максімальна дызельнага паліва і максімальнае ціск турбо. Размешчаны абмежавальнікі ? - усе ў парадку. У нізкіх перадач замест абмеркаванняў праблемы.

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •