Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 37

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    калі ласка, праверце масу на корпус дросельнай засланкі, калі добра прылітаваць ... калі і павольна, ці вы, парушыўшы вас ад такой памылкі!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    вы мяне нават і здарылася так, што гэтай масы на корпус дросельнай засланкі прымусіў мяне страціць latesta!!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    я праўду controllerei свечкі, калі яны маюць рэзістар ..тыя робяць тильт ecu, і ўсе сістэмы краю!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    Але ў рэшце рэшт дакладныя дадзеныя, каб машыны можна даведацца? Пункт 188 бензін або дызель? 8 або 16 клапанаў? Дыягназы вы выкарыстоўвалі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zullo
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    117
    і 1.2 бензін...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    дзякуй карла сення раніцай я праверыў масу на матылек і, здаецца, усе на месцы, нічога interruzzioni або драты, пастаўлены дрэнна, транзістар прабачце, але па неспрактыкаванасці не ведаю, дзе і як гэта робіцца, я ведаю, што ? цьмяна.
    crteam я стаміўся даць інфармацыю, што яны ўжо есць? напісана, аднак, для лянівых, што яны не хочуць чытаць.

---Кропка---188---1.2---8valvole---дыягностыка вырабляецца з examiner афіцыйны fiat!!!!
    і я, здаецца, напісаў, мабыць, калі я сказаў, што ў базе дадзеных fiat памылкі я не знайшоў.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    вы змянілі свечкі!! а мне не трэба недаацэньваць !! вы таксама атрымаеце 4 кнопкамі, але гэтая абрэвіятура rc9ycc чэмпіен!!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў gick Visualizza Messaggio
    дзякуй карла сення раніцай я праверыў масу на матылек і, здаецца, усе на месцы, нічога interruzzioni або драты, пастаўлены дрэнна, транзістар прабачце, але па неспрактыкаванасці не ведаю, дзе і як гэта робіцца, я ведаю, што ? цьмяна.
    crteam я стаміўся даць інфармацыю, што яны ўжо есць? напісана, аднак, для лянівых, што яны не хочуць чытаць.

---Кропка---188---1.2---8valvole---дыягностыка вырабляецца з examiner афіцыйны fiat!!!!
    і я, здаецца, напісаў, мабыць, калі я сказаў, што ў базе дадзеных fiat памылкі я не знайшоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    я згодны, што тычыцца праводзінаў і свечак, есць мінулае з машынай калега, лінія can пайшла ў нахіл, і мне прыйшлося адключыць акумулятар на 10 хвілін і затым сыходзілі, новыя кабелі і праблема знікла.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    апошняе, што таму, што вы не kiesta але калі застаецца хады, што машына згасае, застаецца святло гарыць code????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    вы карла індыкатар code гарыць, свечкі мы замянілі іх, чаму? мой калега сустрэў праблемы са свечкамі, сумяшчальныя, але не працавалі добра, таму мы ставім гэтыя арыгінальныя fiat, уласныя яго код запасных, чаму? вышэй былі bosche мы думалі, што яны не былі цалкам сумяшчальныя для тых прычын, якія вы ведаеце, вы таксама, драты свечак запальвання былі sostiuiti.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •