Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 42
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    37
    зразумеў, аднак я не змог знайсці раздзел форуму, дзе мне, вы казалі, ці можаце вы сказаць мне, дзе менавіта я павінен шукаць? калі вы скажаце мне, што kwp 2000 plus ? дзярмо, я давяраю...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў dreamc85 Visualizza Messaggio
    зразумеў, аднак я не змог знайсці раздзел форуму, дзе мне, вы казалі, ці можаце вы сказаць мне, дзе менавіта я павінен шукаць? калі вы скажаце мне, што kwp 2000 plus ? дзярмо, я давяраю...
    Вы разлічвае, што певень v2 акрамя запісу файла не прымушае вас губляць нават кадаваньне фарсунак, як і ў многіх аўто, напрыклад, ford, citroen ferarri opel, як гэта адбываецца з mpps у дадатак да блакаванні эбу я ў канцы даю вам параду, у любым выпадку раздзел называецца Пеўнік вось спасылка http://www.professionalchiptuning.ne...hp?21-Galletto

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    37
    ок, раздзел я ўжо? можна знайсці, але абмеркаванне, у якім вы размешчаныя фатаграфіі вашай няма...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    ок, раздзел я ўжо? можна знайсці, але абмеркаванне, у якім вы размешчаныя фатаграфіі вашай няма...
    вось тут, пост № 153 http://www.professionalchiptuning.ne...tto-v53/page16

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    ? калі вы паглядзіце на рынак, каб прадаць купіць на сайце, вы знойдзеце аб'яву, мой певень, v 2, v 51 у адрозненне ад v3 таму нейкай машыны менш? ? вельмі добра таксама цудоўныя кампаненты і funzionnate і я прадаю новы за 200 еўра вось спасылка і пост n' 5 c'? таксама мой адрас ***** eventualemnte я зацікаўлены

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    17
    Акрамя fgtech, праграмы?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Beppe_SC Visualizza Messaggio
    Акрамя fgtech, праграмы?
    У гэтым сэнсе праграмы вы хацелі б сказаць, праграмнае забеспячэнне, якое выкарыстоўваецца для перапрызначэння?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    У гэтым сэнсе праграмы вы хацелі б сказаць, праграмнае забеспячэнне, якое выкарыстоўваецца для перапрызначэння?
    Так, я хацеў dir гэта, я бачыў, як два вядомых, ecm і winols, але я зразумела, што яны паслугі, і спосабы работы розных дапрацовак, так.., на якой арыентавацца

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Beppe_SC Visualizza Messaggio
    Так, я хацеў dir гэта, я бачыў, як два вядомых, ecm і winols, але я зразумела, што яны паслугі, і спосабы работы розных дапрацовак, так.., на якой арыентавацца
    Я для пачатку рэкамендую ecm таксама, чаму? winols ? занадта difficele для пачаткоўцаў працуе з damos але спачатку неабходна высветліць спосабы павелічэння, якія вы можаце даць у карту і пасля зрабіць вопыт з картамі, магчыма, з дапамогай праграміста, права

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Я для пачатку рэкамендую ecm таксама, чаму? winols ? занадта difficele для пачаткоўцаў працуе з damos але спачатку неабходна высветліць спосабы павелічэння, якія вы можаце даць у карту і пасля зрабіць вопыт з картамі, магчыма, з дапамогай праграміста, права
    Я паспрабаваў зірнуць тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...ET-impariamola!

я вялікую кропку і мне ? універсал гэта тып эбу, для? не я з якога-небудзь графіка, выкарыстоўваючы ecm.. ? версія 1.61, пу? можа быць датаваны?

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •