па вопыце, я магу гарантаваць, што мансардны доўжыцца нашмат больш? kkk, а затым вынікайце радам, мяняць трубы, так і цяпер, калі не мяняць трубы робяць вас губляецца гарантыя ? што з калектарам у камплекце да турбіне права....
па вопыце, я магу гарантаваць, што мансардны доўжыцца нашмат больш? kkk, а затым вынікайце радам, мяняць трубы, так і цяпер, калі не мяняць трубы робяць вас губляецца гарантыя ? што з калектарам у камплекце да турбіне права....
вы мая і поўны калектара і турбіны
калі не фап ? лепш, што маторнае масла вы выкарыстоўваеце?
прабачце, хто-небудзь з вас, што турбуе мансардных вы можаце ўсталяваць пад гольф 5 105л.с., 2005
я на а3 140cv,у мяне усталяваны на керамічныя падшыпнікі, апрацаваная ад кампрэсара
мне здаецца, што лонг**** мае градацыю адзінае, мне здаецца, што гэта ці 5-30 або 5-40
я заўседы выкарыстоўваў алей long****
што вы мелі на ўвазе long life, магчыма,..... тады як змена алею рухавіка.... Гэтыя турбіны мы гаворым без пераўтварэння, калі ім атрымоўваецца зрабіць, 120000 км мы ўжо ў добрае месца, а не c'? людзі, што я longo life разбівае нават 80000 км алей у рухавіку добрае і змянілася з інтэрвалам да 15000 км ад доўгага жыцця турбіны і распредвала гэтых машын, што вы limano легка....
марка і адценне?
выбачайце sno74 але калі чытаць ад пачатку натоўп, ен зрабіў бы і няма 6000 км