Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 35

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    я далучаюся да адказаў ўсіх калег і дадам, на мой погляд....*****і вы і' ўжо' сказаў праверце ціск помпы нізкага ціску (2,5 бар), нават калі загорнутыя адсутнічае аб'ем.....і потым я не хачу, каб выключыць інжэктар, можа быць, паміж 4 і хто-то nn робіць сваю працу.....мой кліент скардзіўся на розныя спыняе перадачу і пасля некалькіх праверак быў інжэктар, што ўцечка ціску.....аўтамабіль пасля выключэння пачынаецца адразу?
    Ну, скажам, вы. Пры першай спробе пуску рухавіка гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, а на другім пачынаецца і ідзе як быццам бы нічога не адбылося.

Я спадзяюся, што яны не фарсунак, у адваротным выпадку прадам!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    прадаць машыну для фарсунак? ад nn, я думаю, у выпадку ....а чаму н. праверкі, калі страціце некалькі інжэктар?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Учора я секционного помпы, і я знайшоў шмат sabbiolina пададзеная ў падставе фільтра. Чырвоная друк, здаецца, што закрывае добра. Я avicinato на Высокіх Нябесных Сфер, каб замяніць толькі грушу басейн, але я справілася. Сення рамонт, усе, і я дам вам ведаць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    Учора я секционного помпы, і я знайшоў шмат sabbiolina пададзеная ў падставе фільтра. Чырвоная друк, здаецца, што закрывае добра. Я avicinato на Высокіх Нябесных Сфер, каб замяніць толькі грушу басейн, але я справілася. Сення рамонт, усе, і я дам вам ведаць.
    я не думаю, што мы павінны наблізіцца да нябесных сфер, каб замяніць помпу ў бак 156, я спадзяюся, што гэта жарт :-)
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    * ugoboss
    Замена толькі ўнутранай помпа не ? было цяжка, але, мне не сорамна сказаць, што гэта ? было досыць працаемкі для мяне, што я не механік і што я зрабіў у першы раз. Ен быў трохі нязручны шланга, ўнутранага напору (для пластыка); я грэла фенам, а затым, калі я паклаў яго назад, я зацягнутая хамутом шруба з нержавеючай сталі.

У любым выпадку, пасля змены помпы, чысты бак і фільтр дызельнага паліва, праблема ? паўторна.
    Тады я зняў датчык і рэгулятар ціску ў рампы (тое, што фіксуецца з двух torx), і я ветрам добра сціснутым паветрам.
    Зрабілі мы?, машына ? футбольны рэгулярна, і здаецца, што будзе добра... пытанне: ? у выпадку, калі яго змяніць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    * ugoboss
    Замена толькі ўнутранай помпа не ? было цяжка, але, мне не сорамна сказаць, што гэта ? было досыць працаемкі для мяне, што я не механік і што я зрабіў у першы раз. Ен быў трохі нязручны шланга, ўнутранага напору (для пластыка); я грэла фенам, а затым, калі я паклаў яго назад, я зацягнутая хамутом шруба з нержавеючай сталі.

У любым выпадку, пасля змены помпы, чысты бак і фільтр дызельнага паліва, праблема ? паўторна.
    Тады я зняў датчык і рэгулятар ціску ў рампы (тое, што фіксуецца з двух torx), і я ветрам добра сціснутым паветрам.
    Зрабілі мы?, машына ? футбольны рэгулярна, і здаецца, што будзе добра... пытанне: ? у выпадку, калі яго змяніць?
    Можа быць, не пазнаеш, але на кончыку рэгулятара ціску DRV, што вы выдалілі c'? микрофильтр, што вы ottura cn ў старым, прысутных у дызельным паліве, у большасці выпадкаў, проста пратрыце яго, як ты, іншыя, наадварот павінна быць заменена, я б таксама рэкамендаваў рабіць прамывання помпа-фарсунак з якой-то дадаткам прыватнасці, як tunap або liqui moly, я выкарыстоўваю апошні вельмі эфектыўна, творыць цуды
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    вы памянялі помпа нізкага ціску?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Мне ? поспех ж праблема, у дзве машыны аналагічныя, у першым быў погружной помпа, у другім праблема была ў трубаправод помпы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Вы, правяраючы машыну? Як ен сябе вядзе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў biondo83 Visualizza Messaggio
    Вы, правяраючы машыну? Як ен сябе вядзе?
    сапраўды выпрабаванне на дарозе ? працягласць дзясятак кіламетраў і не назіраецца ніякіх анамалій.
    Пасля замены помпа, чысціць бак і фільтр дызельнага аўтамабіля ? прадэманстравана яшчэ больш? нестабільнай... практычна памер, у працяг і меў мінімум досыць нізкім і няроўным.
    Чысціў рэгулятар, замест, мінімум, вы ? нармаванай дазоўкі ? стала больш? лінейная і, асабліва, не ? не гарыць-й? п? і на месцы, нават падчас руху.
    Я б не крыкі перамогі, але мне здаецца, што праблема вырашана. Мы абнаўляем, спакойнай ночы ўсім!!!!

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •