-
Каб заставацца сумненняў, dell egr escludila...магчыма, карту або фізічна з ліст так, каб ацаніць ступень падзення dell egr на ваш пытанне fumosit?...я спадзяюся, што для таго, каб зразумець...
-
хм, на самай справе....чаму? я бачыў, што труба ? толькі innnestato.....паспрабуе? нават тое, заўтра разам да ліквідацыі сістэмы egr.
-
Няма, ідзіце спакойна, чаму? я таксама быў трохі неахвотна, я і не думаў, што мог страціць столькі (толькі) такім чынам, але потым я ricreduto*****unque што тычыцца клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, я яго не выключаю цалкам, але я раблю на пліце, што стаўлю сябе на месца ўшчыльнення, невялікае адтуліну 3 мм*****unque,перш чым пакласці яго ў рух,здымаюць трубку,ачысціць, добра ўваход на шланг для перепускного клапана) затым пакладзеце ў рух механізм з трубкі здымаюць і пасля атакі і глядзіце, калі рухаецца l' мац, калі цягне, пастаў дыяпазон і паспрабуйце.Добры дзень, дайце мне ведаць .
S? есць некаторыя навіны, як v? car? Калі ? вырашана, і што гэта было ?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-11-2013 да 23:49
-
выбачайце за адсутнасць, але я быў заняты ўплыў і праблемы ў інтэрнэце....
тады абнаўленне:аўтамабіль не меў ніякай зламанай трубы або, што ўцечка....я праверыў усе....я зачыніў egr, і, здаецца, усе палепшыліся....як fumosit? да мінімуму, што пры ўключэнні харчавання аўтамабіля, калі халодная....гарачай няма дыму пры запуску...толькі тое, што застаецца значнае дым пры паскарэнні падчас tiratina або ў абгон і едзе 160-170 дыму выходзіць....цяпер я хацеў бы зразумець, калі які-то датчык паветра тыпу MAF, могуць мець праблемы....c'? спосаб справіцца з гэтым з карта?
-
невялікае абнаўленне:пасля павышэння з закрыцця egr і розныя шлангі зацягнутыя ў доўг, як я параіў фабіа вышэй,я замяніў таксама MAF і курэнне да мінімуму ? зніклі цалкам...застаецца толькі тое, што вельмі прыкметна пры разгоне...або здымкі ў 4-5 перадачу....
-
вельмі верагодна, l' egr-вы ен запэцканы впускные калектары
-
паспрабуйце зрабіць некалькі км у пастаяннае паскарэнне (без ўздыму) можа быць забруджаны разгрузкі.
было б важна, як кажа макс можна было зняць і ачысціць пратокі
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-12-2013 да 23:13
-
паспрабуе? у іх пачысціць, але не думаю, што праблема....мяне менавіта ўражанне, што гэта cattavi gestioe некаторы значэнне ch таму паслаць больш дызельнага паліва, то, што трэба....
-
вам прыйдзецца шукаць істотныя страты паветра ў ўчастку, які ідзе ад нагнятання turbo да впускных клапанаў.
цяжкае складаецца ў тым, што гэтая страта адбываецца ў асноўным, калі turbo моцны штурхае.
праглядаючы ўсе шлангі, ахаладжальнік наддувочного паветра, але не толькі хамуты, як, магчыма, вы ўжо? факт, шлангі цэлыя, intercoole, што, магчыма, губляе.
-
вы ж заўтра ўвечары я зноў у машыне, і я хацеў проста праверыць интеркулер....адключыце і я ціск вады pervedere калі я лічу, страты....
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума