Першапачаткова Напісаў
jacktheripper2
Улічваючы, што я яшчэ не магу загрузіць сваю карту даю адказ на пытанне, на які ніхто не адказаў, што знаходзіцеся ў карты, як значэнні, якія яны есць. Карты педаль= запыт пара, выяўленая ў нм, гэтыя нм, а затым пераўтворацца ў колькасць? ўводзяць паліўную карту ад 'колькасці? паліва ўпырскваецца, гэта колькасць? паліва ўводзілі ? выражаны ў мм3. Адсюль УСЕ. Між тым, гэтая пара запыце або мм3, неабходных абмежаваныя: 1) абмежавальнікі дызель з драйвера (для карты з turbo stock будзе дастаткова 2), 2) абмежавальнік крутоўнага моманту (выражаны ў нм), 3) абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху (але так, вы павінны ўжо? іх ужо? у 1000нм, за выключэннем задняй панэлі), 4) карта lambda (абмежавальнік fumosit?). Апошні ? выяўляецца ў значэннях лямбда ? пераўтварыць значэння ў AFR (калі напішыце на ****** лямбда-to AFR знаходзіцеся табліц пераўтварэнні, стехиометрической на дызель ? 1=14,7, але для таго, каб не мець якіх-небудзь fumosit? трэба стаяць каля 16 ці нават больш? такім чынам, вы можаце запісаць усе, дызельнае паліва, вядома з turbo stock я б сказаў да 1 або нават менш?, лепш трохі дыму, што турба не працуе). У гэтай карце на break point у нас і пра мг/Канцэнтратар всасываемого паветра, увагу? што тут значэння всасываемого паветра ў мг, і для разліку AFR табе трэба канвертаваць мм3, што впрысните ў мг робяць mm3x0,84. Прыклад: на 4000 аб ўкараняе 62mm3 і вы 900мг/Канцэнтратар, а затым націсніце 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 у AFR.
Цяпер gi? толькі змяніўшы гэтыя карты машына пу? ісці добра, без таго, каб дакрануцца да іншага, калі не трохі ціску turbo, так што вы можаце запісаць pi? дызельнага паліва, што здыме. Тут вы можаце даць 100 ачкоў на апошнія 2 слупка ў таблічнай, і 50 ачкоў, робіць заяўку.
Я табе патлумачыў, першыя асноўныя паняцці, цяпер гэта да вас, каб паспрабаваць. Вядома, з трохі ціску ў рампы, трохі наперад і трохі больш? час ўпырску можа быць? атрымаць яшчэ значнае паляпшэнне, але цяпер пачынаецца з азоў, не ўскладняць сабе жыцце. Акрамя таго, як кажа карыстальнік, вельмі дасведчаны гэты форум, rail ? ну падымаць гэта толькі ў выпадку, калі неабходна скараціць час ўпырску для высокіх колькасцях? iq..