Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-25 25 -

Абмеркаванне: Scodifica эбу EMS3132 renault clio

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    2
    Вы можаце мець ласкава файл агульны для eprom 29f200 эбу ems3132? і інструкцыі для перамычку, каб запусціць кандыцыянер і рознае?
    Загадзя дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    14

Ecubsiemens 3132

уф-прывітанне анел, вы можаце сказаць мне, як гэта працэдура мяне такая ж праблема, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў kappaca Visualizza Messaggio
    уф-прывітанне анел, вы можаце сказаць мне, як гэта працэдура мяне такая ж праблема, дзякуй
    Калі чытаць некалькі пастоў таму вы выявіце, як я вырашыў, а:
    Я scodifica 29f200, як вы робіце з sirius 32n потым я ўсталяваў эмулятар can ( аўтамабіль ў пытанне быў лінія c ) прама на чып can ( цяпер не памятаю ініцыялы, але з невялікім даследаваннем вы ў бяспецы ) для пачатку я павінен вярнуць адмоўнае, як мне здаецца, на рэле самоката у адваротным выпадку не кружылася...
    Вось і ўсё

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    14
    Citazione Першапачаткова Напісаў анел Visualizza Messaggio
    Калі чытаць некалькі пастоў таму вы выявіце, як я вырашыў, а:
    Я scodifica 29f200, як вы робіце з sirius 32n потым я ўсталяваў эмулятар can ( аўтамабіль ў пытанне быў лінія c ) прама на чып can ( цяпер не памятаю ініцыялы, але з невялікім даследаваннем вы ў бяспецы ) для пачатку я павінен вярнуць адмоўнае, як мне здаецца, на рэле самоката у адваротным выпадку не кружылася...
    Вось і ўсё
    прывітанне, то я павінен даць мінус да рэле самакат, таму што я зрабіў scodifica паставіў эмулятар я адключыў уч, але так робяць не кружылася самакат я павінен паспрабаваць даць мінус да рэле самакат

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Я не я адключыў уч а вы можаце зрабіць тэст, паварочваючы карціну і пры злучэнні рэле самоката, каб убачыць, калі частка...

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •