Добры дзень, Фабіа, я зрабіў абодва сродкі гэтым летам, і кліенты не пі? вярнуліся, таму я ўпэўнены, што яны не аднаўляюцца і не ўключаюцца індыкатары
Добры дзень, Фабіа, я зрабіў абодва сродкі гэтым летам, і кліенты не пі? вярнуліся, таму я ўпэўнены, што яны не аднаўляюцца і не ўключаюцца індыкатары
есць кліенты і кліенты... есць і тое, мітуслівы і есць тое, што проста ідзеш ...
я кажу з асабістага вопыту, маючы аўтамабіль абсталяваны ecu sid803
ен цалкам маеце рацыю..
Для кліента мітуслівы, што вы маеце на ўвазе? Што, варта адзначыць, што не так у машыне?
Згодны з тым, што dtc, якая закранае занадта шмат, але калі аўтамабіль не аднаўляе і не ідзе ў адмову, вы не можаце? сказаць, што sw не ідуць на гэтыя экю, на мой погляд
карацей кажучы ,нават калі не перабудаваць, таму што пост inj былі скінутыя, як лічыльнік засмечвання fap прыходзіць на 99% аўтамабілі вы паклалі ў рэжыме рэгенерацыі
затым пачынае уключыце ўсе выгоды (кандыцыянер,абсталяванне размарожваць,ect) і parzializza паветра, які паступае ў ахаладжальнік наддувочного паветра праз байпас клапаны, клапаны дазуе,Для павелічэння нагрузкі на рухавік і нагрэць-й? выхлапных газаў ,з coseguente больш расход паліва,а машына не ідзе, як і павінна ісці ..адчувае сябе так жа тармажэння.
маючы ў нуль, пост inj аўтамабіль не здымае больш, на 99% засмечвання, а затым аўтамабіль, як прыходзіць у 70gradi temp.. пачынае рабіць, як сказалі вышэй..
я спадзяюся, што гэта зразумела, што я напісаў.
усе выпрабавана на маей машыне
А калі ен здарыцца зноў controllero л. засмечаных дыягназ, каб быць бяспечным
Нагадаю, што ў групу fiat, засмечвання застаецца 1000% і ўсе працуе выдатна
акрамя прафесіяналізму? , што на edc16 і, як вы кажаце..
але тут мы кажам пра sid ..і не адно і тое ж.
Я зрабіў некалькі edc15c2.
выдалены DPF, з раз я настроены BSI у камплектацыі без FAP і блок кіравання cerina не маецца. Я думаю, што я зрабіў добрую працу. Пасля закона тэмпература выхлапных газаў, заўседы ў 700 градусаў, так што я думаю, што не спрабаваў ніколі падняць яе.
З siemens рэцэпт не спрацаваў, таму што cetralina рухавік даў збой сувязі з модулем cerina. загорнутыя ў машыну, паліць шмат , але розныя праблемы, тыпу матылькоў з трубкі адлучыць і ўладальнік і casinista. Я купіў гатовае рашэнне для FAP off і я не ведаю, калі і так добра.
Дым, акрамя спажыванне кантэнту і штурхае вельмі моцны