maf ? арыгінал або ? кітайскі ? або ў вас есць сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны зачынена
maf ? арыгінал або ? кітайскі ? або ў вас есць сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны зачынена
датчык выдатку паветра bosch золата ўзяў я, як правіла, atoricambista з апошнія 2 лічбы зменены, таму што сказаў на пасяджэнні, што замянілі ,скрынка і врі
лічбы над старога sono0928400504 нешта новае і 0928400529... для egr на самай справе яна была трохі жорсткай, ссунуўшы адверткай, але цячэ і цячэ, не замярзае,не ведаю яшчэ, што жаль, для ўстаноўкі імя з драйвера або змяняць перамыкач кіравання не дастаткова дасведчаны,з ecusafe, калі ен файл на tdc, што ен робіць?скід памылак або адцягвае ад карту кантролю?таму што, калі гэта магчыма, я б нават quello.su пяць інструментаў дыягностыкі,асцылограф,і дапамога rapidoo і некалькіх сяброў у bmw нічога не рабіць,працягваць працаваць, каб нічога не
Праблема ? адзін толькі...
калі вы паведамляе l няспраўнасць ? усе ок ? няма страты магутнасці ?
ecusafe выдаліць спампаваць dtc ,
у diag не паглядзець нічога , але ... калі праблема адпраўляе вас у recovery , мы ідзем без mill on
калі хадзіў у recoveri з датчык выдатку паветра старая машына не цягнула і зараз цягне з датчык выдатку паветра новы, але " загараецца кантрольная лямпа
dtc off ? дзярмо, але працуе ...
порт у 00 0E4EF6 - 0E4F50 вы не можаце бачыць файл
не пу? спампаваць....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
На мой погляд, і адрозніваецца канвертаваць паміж значэнне і значэнне электрычнага прэс-all ecu мой сябар, ен жа і той жа праблемы
Магутнасць і нічога без кантролю
ок, я адчуваю сення, як толькі я на хвілінку, я павінен зрабіць гэта з ecusafe або ўручную ў hex з ecm?паважаныя абавязацельстваў
Вы з ecuservice...толькі dtc