Ок, датчык rail на флейце і на клапан, і той, які я намаляваў на фота ў папярэднім пасце. Паспрабуе? у гэтыя дні разабраць і праверыць усе. Джанфранка.
Ок, датчык rail на флейце і на клапан, і той, які я намаляваў на фота ў папярэднім пасце. Паспрабуе? у гэтыя дні разабраць і праверыць усе. Джанфранка.
вы пу? быць і рэгулятар з датчыкам.калі ласка, праверце таксама фільтр дызельнага паліва і аб тым, што датчык можна яму рэдагаваць іх
калі ласка, праверце, калі там і быў усталяваны дадатковы модуль, хутчэй за ўсе датчык rail starato ў гэты момант для ўсіх элементаў кіравання, якія вы зрабілі, на мой погляд, праблема павінна быць вырашана ўжо
Магутнасць і нічога без кантролю
фільтр зменены адразу пасля куплі аўто, я заяўляю, што аўтамабіль ? б / у, але ен у выдатным стане, казалі рэдагавання, што вы маеце на ўвазе, як сказаў папярэдні пост будзеце бачыць? у гэтыя дні, што рабіць, - крыху ўплывае.
Прылітаваць 3 драты на датчык rail
таму, каб пазбегнуць ілжывыя кантакты, праверыць нават тое, што я ўжо казаў, калі ў машыне быў усталяваны дадатковы модуль датчык быў ашуканы, у плане ціску, то есць, калі ціск павінна быць 1600 бар модуль кажа эбу, што, што есць 1400 (напрыклад), эбу адкрывае DRV, каб мець больш ціску, але на самай справе ў rail есць 1800 ўжо падманулі 1600 вінаваты модуль і датчык можа быць starato
на самай справе пу? быць.мы хацелі б, кантроль, дыягностыка на вуліцы ў момант ke таму дэфект
невялікі OT
як кажа мой дарагі татава, ен таксама механік, 45 гадоў: усе можа быць, нічога не выключае
ен хацеў, каб мы ў гэты момант, прабачце
Хлопцы, а што можаце вы пакладзеце бруд перад датчыкам rail, і зробіць усе, я ў казіно, я растлумачу ўсе, ch'? поспех, я збіраюся рабіць карту мой механічны ўпэўненасці, замена алею, фільтр алею і паветра і паліва, пры ўводзе ў эксплуатацыю машыны частка і праз паўхвіліны, што машына працуе на халастым ходу, выключаецца, паспрабуйце усімі спосабамі прымусіць яе сысці, але нічога не рабіць, мой механік кажа мне, trainiamola і давайце паглядзім, калі бакі, мы ставім сябе на дарозе, і пасля некалькіх ста метрах ад машыны ў бок. на наступны дзень я матацыкл, машына-усе ў парадку, і паскорыць мне пачынае рабіць, гэта праблема вельмі ўзмацняецца ў першыя два дні, тады і стала вельмі мяккай, пасля ўсяго гэтага, я думаю, што партыя бруду прыбыўшы на клапан PCV, або як забруджаны датчык rail, як толькі я магу выдаліць усе, і кіраванне ўсей сістэмы падачы дызельнага паліва. Выбачайце, калі ў першым пасце я растлумачыў усе, я забыўся, што праблемы, якія там есць цяпер, я адчуваў, хоць і невялікі, нават перш, чым адрэзаць.
вы праверылі рыбная лоўля ў бак?