Старонка 3 з 9 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 90 21-30

Абмеркаванне: змяненне elm 327

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я бачу, што ў нашым інтэрнэт-краме oline не з..... нават не так, я выдаліў aluni пост бачыў, што мне здалося, мала rsipettono па адносінах да нас. http://www.professionalchiptuning.ne...-Diagnosi-Auto
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я бачу, што ў нашым інтэрнэт-краме oline не з..... нават не так, я выдаліў aluni пост бачыў, што мне здалося, мала rsipettono па адносінах да нас. http://www.professionalchiptuning.ne...-Diagnosi-Auto
    Прашу прабачэння, калі я, напэўна, непавага з указаннем кошту ў форуме без кансультацыі з вашым listini. не ripetera яшчэ.. .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Tom79
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Мая ? bluetooth ніколі не даў мне праблемы, то гэта залежыць, як вы выкарыстоўваеце, але ў версіі usb ? лепшае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    хто-небудзь ведае, калі вы можаце ўсталяваць на планшэт, што ен andriod, як сістэма будзе добрая праца ........

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    хто-небудзь ведае, калі вы можаце ўсталяваць на планшэт, што ен andriod, як сістэма будзе добрая праца ........
    На Android вы можаце ўсталяваць прыкладанне крутоўны момант pro, вельмі прыгожа, карысна і на практыцы. Выкарыстанне і ? крута. Fiat Ecu Scan не знаходзіць для Android, але толькі для windows mobile

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    ок, тады для 3 адаптары, якія служаць мне для fiat, дзе я знаходжу іх.... Тады я не магу купіць усе, разам з elm cos? я, я магу адправіць ўсе адразу......

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    грэх было добрае рашэньне, але з крутоўны момант pro, што вы робіце я не ніколі не выкарыстоўваў....

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    там за дыягназ, вароты памылак dtc, кантроль у рэальным часе розныя параметры, і вы можаце стварыць віртуальны dashboard, дзе паглядзець усе параметры ў рэальным часе, павер мне крута, знайдзіце яго ў інтэрнэце, і вы ўбачыце..

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    не кажучы ўжо, што калі увядзіце правільныя дадзеныя машыны вы вылічае з дапамогай баз ДАДЗЕНЫХ і GPS крутоўны момант і коней тэарэтычныя

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    прыгожа, але ? дарагая рэч..... Не трэба пісаць цэны, проста скажы мне, калі гульня варта свеч....

Старонка 3 з 9 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •