Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 60

Абмеркаванне: Delphi DCM3.7AP і Galletto 2 V53

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    і ўпэўнены, што вы атрымаеце па-кітайску, як і многія v53, што не варта звяртацца, есць шмат усяго вакол!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    зменіце дату на кампутары або вы карыстаецеся якой-то sw, каб заблытаць праграму пеўня.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    і ўпэўнены, што вы атрымаеце па-кітайску, як і многія v53, што не варта звяртацца, есць шмат усяго вакол!!!
    і ўсе ж я быў упэўнены, то добра , калі месца фатаграфіі ці ведаеце вы распазнаць ?

Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    зменіце дату на кампутары або вы карыстаецеся якой-то sw, каб заблытаць праграму пеўня.
    Выкарыстоўваю жорсткі дыск з xp (дата 01/01/2013) і толькі з тэчак, звязаных з FGtech , niennte пі? ....

Вам прыходзіць на розум, у чым-то іншым .

Не c'? ніхто не ў форуме, што асабіста ен зрабіў з клонам ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    затым вы выкарыстоўваеце знешні жорсткі дыск xp, падлучаны да кампутара, паспрабуйце паставіць дату на пк у першую чаргу ў 1/1/2013

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    затым вы выкарыстоўваеце знешні жорсткі дыск xp, падлучаны да кампутара, паспрабуйце паставіць дату на пк у першую чаргу ў 1/1/2013
    няма пакоямі , абмен прама, каб не ствараць праблем , у мяне win 7 і x fgtech win xp

Іншае пытанне : каб зрабіць 7 мастоў (спасылка) як паказаны ў схеме, якую я прыклаў , вас, як вы іх выканаеце ? ... , якія выконваюцца з дапамогай дроту ці аб'яднаныя з пункту сажалка з боку ў бок ?
    я б не хацеў, што не чытанне, так залежала ад зваркі выконваецца пры дапамозе мяккай дроту ...

C'? нейкі святы, свяціла, што можа мне дапамагчы , я гэты эбу на стэндзе, і я павінен сабраць яго на pi? хутка .

Дзякуй !!!

Сабраў блок кіравання , пасля чацвертай спробы зварыць не ? нічога не змянілі ! чытаць нават не пачалі ...

я заўважыў, што эбу ? тыя ж GM-Opel / Hyundai-Kia / SsangYong - Delphi DCM 3.7 R5F7

На певень, які ў мяне SsangYong пу? быць выканана ў бд , што скажаце ? аднолькавае ці ? лепш не паспрабаваць ?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 08:04

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў портэр Visualizza Messaggio
    паспрабуйце прачытаць і тады ацэніце
    нічога няма, гэта нават не так :-(

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    я заўважыў, што ў маім эбу c'? кампанент менш, чым паказаным на фота ў дакументацыі Fgtech прыкладаецца раней .
    тут прыкладаю фота майго эбу з адзначанага кампанента менш
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-10-2013 да 21:51

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    146
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    Я бачыў клон 54 майго сябра і назад, так і паслядоўны, што jtag
    Не існуе клон з fmw 54 ўсе лухта кітайскіх клонаў ? як аказваецца, і няма ? каб нічога наогул у курсе версіі і версіі тыя врі

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў infinityecu Visualizza Messaggio
    Не існуе клон з fmw 54 ўсе лухта кітайскіх клонаў ? як аказваецца, і няма ? каб нічога наогул у курсе версіі і версіі тыя врі
    54 кітайскіх ці еўрапейскіх розніцу з 53 і што яны mcu і іншы матэрыял, якасць? розныя, і што працуе jtag і не мае патрэбу? курс даты, а таксама працуе на win7!!!!!
    Яны называюць гэта 54, а потым я магу табе гарантаваць, што зараз есць абнаўленне да сакавіка 2013 г.!!!!
    Мой сябар, ці хан паслаў абнаўленне ў верасні!!!!
    я бачыў я і працуе ўсе і працуюць пратаколы, дададзеныя за сакавік 2013
    вось гэтыя :
    OBD драйвер CAN for Chevrolet Camaro Delphi LS3 Read/Write and Recovery, Кантрольная
    New password Tricore SID 208 Ford - Land Rover
    OBD драйвер CAN for Massey Ferguson EDC17CV44 Read/Write and Recovery, Кантрольная
    OBD-драйвер для Isuzu Transtron Virtual Read / Write CAN Read/Write, Кантрольная
    New password Tricore Tprot V11 Fiat
    OBD-драйвер для Chevrolet Cruze, Captiva ECU DCM3.7 CAN Read/Write, Кантрольная
    OBD driver for Opel Antara DCM3.7 CAN Read/Write, Кантрольная
    OBD драйвер Renault Clio, Kangoo, Avant time, Валь-satis, Laguna, Twingo, Trafic ECU SAGEM 2000 аб/мін / RPMT K-line Read/Write, Кантрольная
    OBD-драйвер для Jeep Compass/Patriot ECU Delphi CRD2.x CAN Read/Write, Кантрольная

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    спрабаваў tprot V11 Fiat на фримонт-edc17 і зрабіў cruze DCM3.7 ў паслядоўнага чытання 2minuti і запіс 27 хвілін!!!!

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •