калі замест фатаграфіі, можа быць t? вы ведаеце, скажыце мне ў чым? .... але калі стральба праз супраціў, то я павінен, каб прымусіць накласці двух супраціваў і кандэнсатараў, як фатаграфія размешчана???
калі замест фатаграфіі, можа быць t? вы ведаеце, скажыце мне ў чым? .... але калі стральба праз супраціў, то я павінен, каб прымусіць накласці двух супраціваў і кандэнсатараў, як фатаграфія размешчана???
у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:
Пошты, які мы бачым. Я супраціву узяў і проста калі няма, я не рабіў скід deltagliando на альфа
Вы ўсталявалі драйвера ??? я паставіў на elm 327 1.4+, і працуе выдатна![]()
Я не магу бачыць файлы, як, безумоўна, вы collegher? пароль ... Але я магу сказаць, што есць некалькі рэчаў, якія вы можаце зрабіць, каб прымусіць яго працаваць лепш, чым ELM327.
І змяненне канцавой супраціву лініі, таксама залежыць ад тыпу інтэрфейсу, які вы павінны зрабіць адзін ці больш? папраўкі.
Акрамя таго, варта адзначыць, што unit? кіравання злучаныя з дапамогай утулак некалькі, калі ? настроены інтэрфейс ? таксама можа даць вам, што сказаць, што судовае рашэнне не можа падлучыцца.
Пры запаўненні 50 мой пост на гэтым форуме, я metter? спіс сумкі і загваздка сувязі.
З павагай
рэдагаванне пу? зрабіць гэта, а на раздымы bluetooth?