Так як хто-то сказаў мне, што нават egr быў правільна і цалкам зачынена, сышоў ад step-й? проста.
Я зачыніў egr дазваляе не марнаваць біты кіравання і змены крывых. І ці правільна гэта?
Так як хто-то сказаў мне, што нават egr быў правільна і цалкам зачынена, сышоў ад step-й? проста.
Я зачыніў egr дазваляе не марнаваць біты кіравання і змены крывых. І ці правільна гэта?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-10-2013 да 22:21
Я думаю, я знайшоў іншы аффинной сістэмы рэцыркуляцыі ог *1c30EE . Таксама павінен быць зачынены, калі ўсталяваць максімальнае значэнне 12000?
у edc16 трэба абнуліць элементы кіравання....
не працуе мод, стыль, edc15..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я ведаю, што трэба абнуліць элементы кіравання, але хто-то ў папярэдніх пастах, пісаў, што на карту размешчана ў першы пост egr не ? правільна зачынены, таму я мяркую, есць што-то ад скіду ў дадатак да двух panettoncini...
Ок, першая спроба "карту праінфармаваны аб тым," без падману ў ЭКЮ дзякуй, добрых патокаў ложка, і я спадзяюся, што інтэрпрэтуецца добра памешваючы, новыя веды-тое, што gi? "ведаў"
Работы праведзены:
Абмежавальнік крутоўнага моманту усталяваны ў 350 нм максімальнага крутоўнага каманда, таму запыт на дызельнае паліва 76mm3 як карту пераўтварэнні врі
Ціску ў рампы павялічваецца ў 1700bar з svrl, mod прамежкавае ціск да 4%
Turbo павялічылася на 100 пунктаў, vgt злегку зменены (трэба-то не так?)
Абмежавальнікі дызель разблакавалі ў 76mm3 (я разблакавалі правільна?)
Элементы кіравання адключаныя сістэмы рэцыркуляцыі ог (c'? ад абнулення што-то?)
-----------
Цяпер вам цікава, калі я на правільным шляху, каб правільнае адлюстраванне. Падняўшы яшчэ больш? дызельнае паліва (напрыклад, з 76 да 80, максімальны мяжа для t.inj) avr? трэба падправіць карты, лямбда і авансавых плацяжоў?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-11-2013 да 12:39
Вы таксама з 80mm3 будуць разгледжаны ледзь-ледзь авансы і лямбда. Каб змяніць лямбда, вам патрэбен часопіс, каб убачыць, колькі ў вас паветра, асабліва на высокіх абарачэннях. Пасля прагляду часопіса неабходна знізіць у залежнасці ад паветра, які ў вас на розных абарачэннях, натуральна-ы? панізьце і pi? паліць. Не паліць, не сысці больш 1.05/1.1,? з турба-крычы трымаў яе, cos? хутчэй за ўсе вам не дазволіць? надаць 80mm3 нават на высокіх абарачэннях. Заўседы залежыць ад таго, што вы шукаеце. 80mm3 іх можна ўводзіць без дыму, туды, дзе ў вас пі? у 1080mg паветра, калі пачынае падаць у "мінус" або " ты паліць (не занадта, аднак), або ін'екцыі прыйдзецца? змяншацца.