Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-27-27 -
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Катандзаро
    Паведамленні
    14
    Так як хто-то сказаў мне, што нават egr быў правільна і цалкам зачынена, сышоў ад step-й? проста.

Я зачыніў egr дазваляе не марнаваць біты кіравання і змены крывых. І ці правільна гэта?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-10-2013 да 22:21

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Катандзаро
    Паведамленні
    14
    Я думаю, я знайшоў іншы аффинной сістэмы рэцыркуляцыі ог *1c30EE . Таксама павінен быць зачынены, калі ўсталяваць максімальнае значэнне 12000?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у edc16 трэба абнуліць элементы кіравання....
    не працуе мод, стыль, edc15..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Катандзаро
    Паведамленні
    14
    я ведаю, што трэба абнуліць элементы кіравання, але хто-то ў папярэдніх пастах, пісаў, што на карту размешчана ў першы пост egr не ? правільна зачынены, таму я мяркую, есць што-то ад скіду ў дадатак да двух panettoncini...

Ок, першая спроба "карту праінфармаваны аб тым," без падману ў ЭКЮ дзякуй, добрых патокаў ложка, і я спадзяюся, што інтэрпрэтуецца добра памешваючы, новыя веды-тое, што gi? "ведаў"

Работы праведзены:

Абмежавальнік крутоўнага моманту усталяваны ў 350 нм максімальнага крутоўнага каманда, таму запыт на дызельнае паліва 76mm3 як карту пераўтварэнні врі
    Ціску ў рампы павялічваецца ў 1700bar з svrl, mod прамежкавае ціск да 4%
    Turbo павялічылася на 100 пунктаў, vgt злегку зменены (трэба-то не так?)
    Абмежавальнікі дызель разблакавалі ў 76mm3 (я разблакавалі правільна?)
    Элементы кіравання адключаныя сістэмы рэцыркуляцыі ог (c'? ад абнулення што-то?)

-----------
    Цяпер вам цікава, калі я на правільным шляху, каб правільнае адлюстраванне. Падняўшы яшчэ больш? дызельнае паліва (напрыклад, з 76 да 80, максімальны мяжа для t.inj) avr? трэба падправіць карты, лямбда і авансавых плацяжоў?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-11-2013 да 12:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Вы таксама з 80mm3 будуць разгледжаны ледзь-ледзь авансы і лямбда. Каб змяніць лямбда, вам патрэбен часопіс, каб убачыць, колькі ў вас паветра, асабліва на высокіх абарачэннях. Пасля прагляду часопіса неабходна знізіць у залежнасці ад паветра, які ў вас на розных абарачэннях, натуральна-ы? панізьце і pi? паліць. Не паліць, не сысці больш 1.05/1.1,? з турба-крычы трымаў яе, cos? хутчэй за ўсе вам не дазволіць? надаць 80mm3 нават на высокіх абарачэннях. Заўседы залежыць ад таго, што вы шукаеце. 80mm3 іх можна ўводзіць без дыму, туды, дзе ў вас пі? у 1080mg паветра, калі пачынае падаць у "мінус" або " ты паліць (не занадта, аднак), або ін'екцыі прыйдзецца? змяншацца.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Вы таксама з 80mm3 будуць разгледжаны ледзь-ледзь авансы і лямбда. Каб змяніць лямбда, вам патрэбен часопіс, каб убачыць, колькі ў вас паветра, асабліва на высокіх абарачэннях. Пасля прагляду часопіса неабходна знізіць у залежнасці ад паветра, які ў вас на розных абарачэннях, натуральна-ы? панізьце і pi? паліць. Не паліць, не сысці больш 1.05/1.1,? з турба-крычы трымаў яе, cos? хутчэй за ўсе вам не дазволіць? надаць 80mm3 нават на высокіх абарачэннях. Заўседы залежыць ад таго, што вы шукаеце. 80mm3 іх можна ўводзіць без дыму, туды, дзе ў вас пі? у 1080mg паветра, калі пачынае падаць у "мінус" або " ты паліць (не занадта, аднак), або ін'екцыі прыйдзецца? змяншацца.

вы заўважылі, што апошняе паведамленне, і 6 месяцаў таму назад, дакладна?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вы заўважылі, што апошняе паведамленне, і 6 месяцаў таму назад, дакладна?
    Я не бачыў, што гэта так стары. ? паколькі ніхто не меў больш, - адказаў я хацеў бы даць мой погляд.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •