я напісаў map, але я хацеў сказаць, масавага расходу паветра, то есць паветра, датчык выдатку паветра.....
я напісаў map, але я хацеў сказаць, масавага расходу паветра, то есць паветра, датчык выдатку паветра.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Тады я зразумеў, нічога, quindoli карту напружанне на помпа "карту дызель", што б паміж усімі? 4 карты абмежавальнік дыму ў адпаведнасці з ары ўсмоктваецца?
я не хачу памыляцца, але карту напружанне на помпа павінен стаяць па-за драйвер....
тады паспрабуйце пачуць меркаванне хто-то іншы...
Заўтра я пачну ўжо? і я імкнуся
Дзякуй тым!!
для дыягностыкі, калі ў вас есць vag-com ? ідэальна падыходзіць,то, прабачце, калі вы паклалі карту на врі і машыны праблем не будзе? пытанне карту, але ў вас якія-то іншыя праблемы, якія трэба вырашыць, перш чым........
Я не sononben патлумачыў, ад золата ідзе, калі причисленное да нізкіх, ? нармальны, супастаўляецца з высокімі сценамі, у той час як на врі ідзе значна лепш, цяпер я хлопец, вы не памятаеце, як хадзіў арыгінальнай, таму што яна ўзятая з рухавіка знішчаны, быў узламаны l распредвала, і перарабіў зрабіць рухавік з адразу мапп, таму я спадзяюся толькі на дыягностыкі фірмы Bosch, таму што не ведаю я яго паводзіны, што аўтамабілі крычы, метрычныя, што ен перарабіў помпа яшчэ ўчора так было, таксама скончылася помпа і нават раней было па-іншаму з помпай скончылася ? таямніца. Сення спрабую так, толькі на мапп mapedale лимитеры і turbo , pompista сказаў, што помпа і фарсункі былі ОК, фарсункі былі пераробленыя, так? адзін быў зламаны, калі узяў яго і загадаў паўтарыць нават тыя,.
tidus размаўляў з адным pompista паведаміў мне, што аўтамабіль не мае карту напружанне на помпа ...
ecu пасылае сігнал у can, як дызель патрэбен і модуль pcm на помпа interpetra сігнал і пераўтворыць яго ў напругу з дапамогай менавіта яе pcm, каб даць як патрабуецца.....
ен кажа, што, верагодна, у ecu патрабуецца больш 50мг дызель ? мяжа фізічны, што той помпа, пу? даць, і гэта пасылае ў pcm ў "канфлікт", таму што ў любым выпадку не ? адкалібраваць, каб даць, што дызель....
Такім чынам, карту педаль і далей, калі гэты сігнал ? у can c і мала, каб зрабіць, што вы ведаеце карту і выяўляецца ў мм3 / мг або вольт на карце педалі?