але я таксама не разумею вашага ecu ? адзін 16C3 HDI выкарыстоўвае 16c39 на самай справе не працаваў, я на іншых sw, я ўбачыў, што 16c3 толькі часткова... для ўсяго гэтага трэба яшчэ зразумець, як зрабіць з ep2 ен казаў у пост метад, практычнае кіраўніцтва па пошце файл, які вы прачыталі, што мы бачым, калі вам хто-небудзь дапамагае......
вы ўсе без праблем,на некаторых не перавышае 3000giri,але з перамычкай у bsi усе ў парадку..
выбачайце SGHERRY пакажы нам гэты мост, што нам цікава,некалькі фатаграфій або pin-код для падлучэння!! grz
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
вядома, назваць ecu блок кіравання свечкамі...... гэта я ведаю, што электронікі мала разумею...... у любым выпадку лепш, што вы вырашылі......
Добры дзень,tot, вы таму eprom,вы ўбачыце, што ў bsi есць rele'прыліпае і адрываецца...не хапае 15!!c34 nn ідзе добра, сістэма ўпырску-гэта іншы,бакі таксама, але б'е-дрэнна,добра толькі, x доказ.
тады вы не можаце зрабіць усяго.... калі толькі распаліць не шмат,......
прывітанне,на 16c3 і працуе на 100%,на 16c34, што ўсе ідзе добра, толькі х выпрабаванняў....
наогул, гэта абмеркаванне можа мець месца immoff на гэтай ecu EDC16C3 Peugeot 307 1.4 HDI месца ep2
Вы на peugeot назад
На ford/mazda няма...яны rollin code