Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 56
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    упэўнены?... вы ніколі не бачылі 159/Brera/Spider 2.0 Jtdm 170cv з antituning? ці estendevi гаворка нават Джульета?
    прывітанне
    Упэўнены на 100%

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    159 antituning не думаю, што існуюць, джульета з gallo2 законы, можа на працягу некалькіх хвілін (прыгажосць) што тычыцца то, што вы кажаце rego88 вы есць эбу fiat group спецыяльна 1600 mjt, што не паглядзець дадзеныя, і калі вы глядзіце таксама адрозніваюцца ад edc16+39 як класічныя карты, але чытаюць і пішуць па-ранейшаму.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Пацвярджаю, няма antituning...
    Чытаюцца і пішуцца праз obd...
    Bdm для прамой запісу...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    ок... цяпер мяне назад

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    edc16c39 antituning не існуе, і, як ужо напісаў, нават калі edc16c39 i 1.6 mjet яны трохі адрозніваюцца ад звычайных, як кіраванне паглядзець defap, што не працуе з звычайнымі sw crack, што многія выкарыстоўваюць,аднак гэтыя аўтамабілі трохі ostiche на самай справе часам нават з hw афіцыйны адну і тую ж машыну або не закон, а затым, пасля розных тэстаў, частка чытання ці закон, а потым не піша і г.д. і да т.п., такім чынам, рашэнне найбольш рэкамендуемы і' bdm.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    сапраўды, калі чытаць з bdm100 вам трэба выбраць сям'і edc16+39, калі вы з gallo2, што гэта версія 48-84-51-53 - табе закон у аўтаматычным, серыйны не, я спрабаваў з-за недахопу часу, але я думаю, што з брера 2400 або 159 чытаць , а калі чытаць пішыце.
    Прывітанне ugoboss мне сказалі быць упэўнены, што з mpps або пеўнік можна? tranquillamnete чытаць у паслядоўны мой эбу што? я падкрэсліваю, нягледзячы на тое, edc16c39, мае розныя праграмы, заключаецца ў тым, 2400. У сетцы, акрамя таго, я бачыў у спісах розных аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца як mpps, што пеўнік, што мой аўтамабіль не ? маецца. Калі ў момант чытання эбу не зможаце знайсці ў спісе свой аўтамабіль, як я магу? есць альтэрнатывы?
    Дзякуй, як заўседы за падтрымку!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў 6bazz! Visualizza Messaggio
    Прывітанне ugoboss мне сказалі быць упэўнены, што з mpps або пеўнік можна? tranquillamnete чытаць у паслядоўны мой эбу што? я падкрэсліваю, нягледзячы на тое, edc16c39, мае розныя праграмы, заключаецца ў тым, 2400. У сетцы, акрамя таго, я бачыў у спісах розных аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца як mpps, што пеўнік, што мой аўтамабіль не ? маецца. Калі ў момант чытання эбу не зможаце знайсці ў спісе свой аўтамабіль, як я магу? есць альтэрнатывы?
    табе ўжо сказалі, і я скажу гэта зноў не давярайце спісы інтэрфейсаў, і гэта edc16+39 і чытайце з інтэрфейсамі, якія маюць гэты пратакол, а калі атрымаць gallo2 чытаць нават у bdm, і ў гэты момант вы на месцы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў 6bazz! Visualizza Messaggio
    зша edc16c9 ў 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічога не мяняе, я чытаў файлы ў абодвух кірунках, і я праверыў, што няма розніцы

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    зша edc16c9 ў 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічога не мяняе, я чытаў файлы ў абодвух кірунках, і я праверыў, што няма розніцы
    я не думаю, што 159 мае edc16c9, ці я памыляюся.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не думаю, што 159 мае edc16c9, ці я памыляюся.
    і гэта толькі касметычнай праблемай праграмнага забеспячэння mpps

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •