159 antituning не думаю, што існуюць, джульета з gallo2 законы, можа на працягу некалькіх хвілін (прыгажосць) што тычыцца то, што вы кажаце rego88 вы есць эбу fiat group спецыяльна 1600 mjt, што не паглядзець дадзеныя, і калі вы глядзіце таксама адрозніваюцца ад edc16+39 як класічныя карты, але чытаюць і пішуць па-ранейшаму.
Пацвярджаю, няма antituning...
Чытаюцца і пішуцца праз obd...
Bdm для прамой запісу...
ок... цяпер мяне назад
edc16c39 antituning не існуе, і, як ужо напісаў, нават калі edc16c39 i 1.6 mjet яны трохі адрозніваюцца ад звычайных, як кіраванне паглядзець defap, што не працуе з звычайнымі sw crack, што многія выкарыстоўваюць,аднак гэтыя аўтамабілі трохі ostiche на самай справе часам нават з hw афіцыйны адну і тую ж машыну або не закон, а затым, пасля розных тэстаў, частка чытання ці закон, а потым не піша і г.д. і да т.п., такім чынам, рашэнне найбольш рэкамендуемы і' bdm.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прывітанне ugoboss мне сказалі быць упэўнены, што з mpps або пеўнік можна? tranquillamnete чытаць у паслядоўны мой эбу што? я падкрэсліваю, нягледзячы на тое, edc16c39, мае розныя праграмы, заключаецца ў тым, 2400. У сетцы, акрамя таго, я бачыў у спісах розных аўтамабіляў, якія падтрымліваюцца як mpps, што пеўнік, што мой аўтамабіль не ? маецца. Калі ў момант чытання эбу не зможаце знайсці ў спісе свой аўтамабіль, як я магу? есць альтэрнатывы?
Дзякуй, як заўседы за падтрымку!