ступень складанасці? якой-небудзь аперацыі ўнутры гэта заўседы залежыць ад многіх фактараў, у любой аперацыі пу? быць простай або складанай у залежнасці ад ступені manualit? чалавека, у тым сэнсе, як вы ведаеце, рух і знакам ўнутры рухавіка, у залежнасці ад стану зносу кампанентаў, калі, напрыклад, шруба ? іржавы, вам на галаву ці вы "разрэз"? калі складзеце ў палон? з гэтым я не хачу паставіць вас баюся, але калі яны бачаць людзей, якія спрабуюць ад сонца робяць шкоду і прыводзяць машыну ў майстэрню, і мы павінны выправіць. для ўсмоктвання і камерай згарання існуюць спецыяльныя прэпараты для ачысткі, не зняць нічога, так як нават для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, скіды, звычайна мы іх з маім ціскам ўнутры, абястлушчваюць сродкі pfofessionali з майстэрні, і тады мы soffiamo ўнутры паветра, пакуль яны не становяцца люстры. для тэл farfallati або впускных калектараў ачысткі з спрэі спецыяльныя.
Не здаецца, але змяняецца таксама працаваць з каляскай для інструментаў або партфель. Я даў свае меркаванне ў агульным парадку, чаму? я не разумею, калі вы хочаце ачысціць калектары ўсмоктвання або нагнятання
Gick я цалкам згодны з тым, што вы сказалі. Страх больш ? выклікаць яго пашкоджанне. C'? qlc дабаўка, якая мне саветаў, каб ачысціць пратокі.
Дзякуй
так, і клапан egr
тады для сістэмы рэцыркуляцыі ог выкарыстоўваю прадукт green star, якая называецца egr дызель cleaner, гэта добра як для чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны ў рукі, што машына гарыць, інструкцыі знойдзеш у каністру, (потым у майстэрні мне таксама рабіць прагулкі ў ванну мыць), або c'? сколкава? выкарыстоўваць яго нават у машыне, на матацыкле, я рэкамендую рухавік павінен быць у тэмпературным рэжыме. я рэкамендую вам паспрабаваць машыну ў руху.
У любым выпадку, не прымайце гэта як звычка, чаму? гэтыя прадукты, паколькі яны павінны зняць з асадка, высыхаюць вельмі пратокі, таму правілы кожны раз у той час, не кожны месяц або кожныя 10000 км