Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di iaio92
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    c'? хто-тое, што я мог бы ласкава дапамагчы на апошнюю карту.??? дзякуй, хлопцы...
    у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў iaio92 Visualizza Messaggio
    c'? хто-тое, што я мог бы ласкава дапамагчы на апошнюю карту.??? дзякуй, хлопцы...
    усе не так, і яшчэ ты дакрануўся да карты, якая не ван краніце вось чаму гарыць!!!
    Невялікі савет-правядзіце l' Hexdump да 8 Біт і вызначае карты 8 Біт, а затым 16Bit

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    бачыў, што, магчыма, многія знаходзяцца ў адпачынку і не могуць дапамагчы вам загрузіць карту і паглядзець, калі аўтамабіль пачынае круціцца прыстойна і не паліць......

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я даў погляд,нічога вы проста з дарогі, што гэта не дапаможа ты наш 0 вы настойліва не рэкамендуецца здымаць з гэтай карты.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я даў погляд,нічога вы проста з дарогі, што гэта не дапаможа ты наш 0 вы настойліва не рэкамендуецца здымаць з гэтай карты.
    але, каб падштурхнуць коціць добра, але менавіта ва ўзросце да 3500.....
    msport, я глядзеў некалькі вашых саветаў аб тым, як супаставіць, і я паклаў іх у практыцы матчы 1/4 нагрузкі, калі прайшло ад 10% да прыкладна 1500 аб. да 16% у канцы крывой.. гэта тычыцца ін'екцый.. для разраднікаў я percentualizzato за ўсе на 30 %. прыкладна.... як я павінен рабіць???? сапраўды-й? у крызіс перад.... як тады я павінен рабіць??

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    але, каб падштурхнуць коціць добра, але менавіта ва ўзросце да 3500.....
    msport, я глядзеў некалькі вашых саветаў аб тым, як супаставіць, і я паклаў іх у практыцы матчы 1/4 нагрузкі, калі прайшло ад 10% да прыкладна 1500 аб. да 16% у канцы крывой.. гэта тычыцца ін'екцый.. для разраднікаў я percentualizzato за ўсе на 30 %. прыкладна.... як я павінен рабіць???? сапраўды-й? у крызіс перад.... як тады я павінен рабіць??

але глядзіце, што крок, які вы далі, не маюць ne нагрузкі ne абаротаў пачынаюцца ўсюды,ін'екцыі недахоп, пачынаючы з 44% нагрузкі і ад 1300-1400 абаротаў ад 10% да 15% прыросту,астатняе зараз пакладзеце яго арыгінал.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    я раблю ў 2d, дакладна? чаму? табліцы не s? нават, як далека, я не маю нічога, што я забіў нагрузкі і колькасці абаротаў і, такім чынам, як я магу??? прабачце, але я навічок.. я зразумеў толькі, што я павінен узяць напрыклад карту(давайце iniez.parzializzata...) першыя крывыя не тычацца адзін аднаго правільна? і тады частка крывой, на p? да паловы? і павялічваецца gradalmente .. сов? правільна?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я раблю ў 2d, дакладна? чаму? табліцы не s? нават, як далека, я не маю нічога, што я забіў нагрузкі і колькасці абаротаў і, такім чынам, як я магу??? прабачце, але я навічок.. я зразумеў толькі, што я павінен узяць напрыклад карту(давайце iniez.parzializzata...) першыя крывыя не тычацца адзін аднаго правільна? і тады частка крывой, на p? да паловы? і павялічваецца gradalmente .. сов? правільна?

тады, гаворачы ў старажытнай манеры і просты і збіраецца за напрамкі ecm, якія потым, можа быць, не так, але тым не менш, можна прыняць у якасці спасылкі відаць, што тачка ў 2d, вы павінны зрабіць наступнае,кожная крывая адпавядае абаротаў, таму вы самі павінны разумець, крывы, што тычыцца, што абароты супадае,то на кожным павароце атрымаеце мета-дакладнае, што б заўседы з пункту гледжання ecm 50% нагрузкі і ад 10%на наступную крывую 11% заўседы ад 50% нагрузкі і так далей да дабрацца да 15%,паспрабуйце зрабіць гэта на ін'екцыі, то мы бачым,дапусцім, што ваш-гэта не класічная bosch і вы павінны ведаць, перш, чым змяніць яго.

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    32
    Паведамленні
    151
    ок, заўтра, улічваючы, што я дома, у адпачынку спрабую... вы з bosch я бачыў, што ? pi? проста caspista....... дзякуй вялікі x у дапамогу.. для разраднікаў invecie, як я павінен сябе паводзіць?? працэдура ? як впрыски, і добра, што мне рост ўсей крывой на пэўны працэнт?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ок, заўтра, улічваючы, што я дома, у адпачынку спрабую... вы з bosch я бачыў, што ? pi? проста caspista....... дзякуй вялікі x у дапамогу.. для разраднікаў invecie, як я павінен сябе паводзіць?? працэдура ? як впрыски, і добра, што мне рост ўсей крывой на пэўны працэнт?

не спяшаецеся, давайце карту адначасова.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •