Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33
    garret
    Guest
    як паведамляецца, у цяперашні час існуюць альтэрнатыўныя, бяспечныя і надзейныя, bisogner? чакаць яшчэ некалькі месяцаў, я думаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di iaio92
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    33
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    як паведамляецца, у цяперашні час існуюць альтэрнатыўныя, бяспечныя і надзейныя, bisogner? чакаць яшчэ некалькі месяцаў, я думаю
    свінні, сабакі... вы былі вельмі карысныя, і я ў вас удакладніў, ідэі... дзякуй

garret
    Guest
    нічога iaio ў гэтым форуме, у адрозненне ад многіх іншых, мы дапамагае адзін аднаму

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    33
    Паведамленні
    151
    нічога iaio ў гэтым форуме, у адрозненне ад многіх іншых, мы дапамагае адзін аднаму

вельмі спадзяюся на гэта, чаму? шмат раз здаецца, што нас, пачаткоўцаў, мы хочам зьняць з працы тых, хто выконвае гэтыя абавязкі на кожны дзень, але не ? абсалютна дакладна, кожны хоча зразумець што-тое, каб зрабіць свой аўтамабіль, альбо ў сяброў, знаемых і проста... чаму? шчыра, даць 300 еўра на адзін, што, магчыма, зрабіў толькі адзін ход мала інфарматыўна, і для pi? калі назад зрабіць, каб паставіць на карту свой аўтамабіль я не v?...... што тады ? таксама дакладна, што абсталяванне афіцэраў стаяць і не мала? каб марнаваць так шмат грошай, бедным смяротным, што пацеюць x купіць дадому хлеб кожны дзень не v? добра.....

выбачайце, x ўтаймаваць, але statp трапіліся пару разоў на сяды рэчы, і цяпер я зламаў

яшчэ раз дзякуй, усяго добрага зрабіць..

garret
    Guest
    здарылася са мной ;-) ? для гэтага, што st? спрабуючы даведацца, ва ўсякім выпадку, на гэтым форуме есць прафесіяналы, сур'езныя, паверце мне, гатовыя дапамагчы пачаткоўцам

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    п'емонт
    Et
    33
    Паведамленні
    151
    здарылася са мной ;-) ? для гэтага, што st? спрабуючы даведацца, ва ўсякім выпадку, на гэтым форуме есць прафесіяналы, сур'езныя, паверце мне, гатовыя дапамагчы пачаткоўцам
    ок, я спадзяюся...
    у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    сення я прачытаў, блок кіравання, audi all road 2500 tdi edc 15 я чытаў спакойна з першай спробы, то не пі? атрымалася гэта дае мне памылку..вам даецца?дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    сення я прачытаў, блок кіравання, audi all road 2500 tdi edc 15 я чытаў спакойна з першай спробы, то не пі? атрымалася гэта дае мне памылку..вам даецца?дзякуй
    Праграмы, вам не прасіла зняць ні адзін засцерагальнік? Мне незразумела, улічваючы, што я на Polo 1.9 TDI EDC15P я зняў засцерагальнік, n.11 як неабходнага праграмнага забеспячэння.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Ну, я думаю, што калі праблема была засцерагальнік не мог нават чытаць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Дзякуй, але ? мой mpps, што я лічу, есць некаторыя праблемы...

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •