як паведамляецца, у цяперашні час існуюць альтэрнатыўныя, бяспечныя і надзейныя, bisogner? чакаць яшчэ некалькі месяцаў, я думаю
як паведамляецца, у цяперашні час існуюць альтэрнатыўныя, бяспечныя і надзейныя, bisogner? чакаць яшчэ некалькі месяцаў, я думаю
нічога iaio ў гэтым форуме, у адрозненне ад многіх іншых, мы дапамагае адзін аднаму![]()
вельмі спадзяюся на гэта, чаму? шмат раз здаецца, што нас, пачаткоўцаў, мы хочам зьняць з працы тых, хто выконвае гэтыя абавязкі на кожны дзень, але не ? абсалютна дакладна, кожны хоча зразумець што-тое, каб зрабіць свой аўтамабіль, альбо ў сяброў, знаемых і проста... чаму? шчыра, даць 300 еўра на адзін, што, магчыма, зрабіў толькі адзін ход мала інфарматыўна, і для pi? калі назад зрабіць, каб паставіць на карту свой аўтамабіль я не v?...... што тады ? таксама дакладна, што абсталяванне афіцэраў стаяць і не мала? каб марнаваць так шмат грошай, бедным смяротным, што пацеюць x купіць дадому хлеб кожны дзень не v? добра.....
выбачайце, x ўтаймаваць, але statp трапіліся пару разоў на сяды рэчы, і цяпер я зламаў
яшчэ раз дзякуй, усяго добрага зрабіць..![]()
здарылася са мной ;-) ? для гэтага, што st? спрабуючы даведацца, ва ўсякім выпадку, на гэтым форуме есць прафесіяналы, сур'езныя, паверце мне, гатовыя дапамагчы пачаткоўцам
сення я прачытаў, блок кіравання, audi all road 2500 tdi edc 15 я чытаў спакойна з першай спробы, то не пі? атрымалася гэта дае мне памылку..вам даецца?дзякуй
Ну, я думаю, што калі праблема была засцерагальнік не мог нават чытаць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дзякуй, але ? мой mpps, што я лічу, есць некаторыя праблемы...