Вось файл з лямбда і Кат оф. A409_932 лямбда-1-2 кэт off.rar
Цяпер я іду, каб убачыць мяне CSI Miami :P прывітанне
Вось файл з лямбда і Кат оф. A409_932 лямбда-1-2 кэт off.rar
Цяпер я іду, каб убачыць мяне CSI Miami :P прывітанне
прывітанне
я не думаю, што карысна выключыць першая лямбда, ці, хутчэй, не я разумею, што камунальныя паслугі? можа быць выключыць яе, па вашай логіцы, што перавагі, якія яны атрымліваюць ?
Боб, ? толькі кантроль лямбда, не працуе. Практычна трэба, толькі не ўключайце больш? шпіен, астатняе працуе аднолькава, і калі вы выдаліце (адключыце ад сеткавага) уступае ў дзеянне стратэгія рэзерв. Вядома, працуе лепш, чым без яго, чаму? гэтыя дыспетчары належаць у асноўным менавіта на лямбду.
Так, нават калі гэта і так? мы хочам назваць
Цікава, не думаў, што вы маглі б выдаліць першы зонд, думаў, што я зрабіў неад'емнай часткай карбонизации.
У мяне есць некалькі сумневаў:
1.Калі вы пацягніце зонд або калі ен не працуе, як гэта робіць эбу працаваць у closed loop? Гэты замкнены цыкл забяспечвае апорны сігнал ўсталеўваю і сігнал ложак ад датчыка, але калі выдаліць сігнал ложак (выключаючы датчык) эбу не мае pi? сігнал, куды можна звярнуцца, ці я памыляюся.
2.калі выдаліць першы зонд, які кіруе паліўнай, стратэгія рэзерв імкнецца да паўнаты або smagrire?
Прывітанне
carmat за тое, што ne s'ў я ў cloosed loop сістэма не трымае-й? кошт значэнняў дадзеных ад зонда, але ен працуе з дадзенымі "стацыянарных", што есць у памяці
і тое, на што глядзіце вы, і сістэма open loop, у якім менавіта сістэма трымае ў першасны разлік апорнага сігналу зонда....
для датчыка, не ? выдалення выключаецца з сістэмы кіравання Кэт практычна ў ecu з двайны зонд сістэма правярае рэгулярна на спад Kat праз значэння, што зонды забяспечваюць? swichanndo кантроль зонд працягвае перадаваць дадзеныя на паліўнай што? не sar? pi? так дакладна, як з дапамогай двух знешніх зондаў
Апошні раз рэдагавалася манро; 09-10-2012 ў 14:25
Выдаленне зонда ў даліне кэт і даступны для MED9 на 1.4TFSI VAG?
Дзякуй