Праблема rail быў трохі не падняў, цяпер няма праблем з 1700 бар і 120mm3. Я сказаў адразу, што рухавік ? на 16v ў croma, фарсункі? яны апырсквальнікі, плюс. Калі добра паглядзець на карту, то заўважыце, што infatt я выкарыстаў карты 16v, як раз, што на авансавыя плацяжы, што для rail.
Маючы фарсунак +15% цяпер я паспрабаваў новае рашэнне, і з 120mm3 не паліць нічога. Я выкарыстоўваю час Ducati corse, якія маюць фарсунак, якія павінны быць +12% у параўнанні з 150 л. с., а таксама яго дасягненняў. Зараз з 120mm3 1600 бар мяне тыя ж часы, што былі раней з 110mm3 і час интерполированные ў каляровасці.
Ціск 2.5 піка, калі я кідаю ўжо? да нізкім (піка-праз секунду),а затым падае да 2.2/2.3 і 1.95 ў абмежавальнік. Як всасываемый ва ўсякім выпадку, я 1600mg ці крыху больш? піка і затым падае да 1300/1400 захоўваючы? яшчэ 1300 мг да 4500 абаротаў і больш, на самай справе я-дэ памылка датчык выдатку паветра на сталевы алхімік, чаму? у цяперашні час ? па-за маштабу, мне здаецца, што максімум для яго гэта 1200 мг 4000 абаротаў, цяпер на самай справе з гэтым справіцца? maf off таму што я ведаю, як вы, а я хацеў менавіта яго і бяру за ўсе датчык выдатку паветра..

Аднак, нягледзячы на 120mm3 я спадзяваўся, яшчэ ў нешта больш? у прадукцыйнасці, на самай справе я хацеў паспрабаваць, і хай час croma толькі на 80-100-120 мм3, каб мець што-то ў пі?, чаму? павялічыць яшчэ асноўнага ўпырску мне здаецца, што не так. Што станоўчага цяпер ? што не грэе НІЧОГА, учора я зрабіў скіраваныя 160-250 і таму 750 градусаў 220 і 860/870 на 250,так што запас у мяне яшчэ. Акрамя таго, я авансы, аднак, не перабраць і вышэй, у мяне менш 2 градусаў да 4500 абаротаў, і трохі " пі? у сярэдніх абаротаў, я пакінуў ВЗ каля 2,5 градусаў, пасля 3000 і вышэй, ніжэй, ад таго, што я ведаю, што лепш ? ўводзіць у вмт пасля 3500? я павінен даць на некалькі градусаў і "і многія іншыя крыніцы" мне не раяць, хоць, мабыць, за мяжой выкарыстоўваюць першы метад..
Аднак, у рэшце рэшт, я ніколі не думаў, што ен можа пайсці на cos? без грама дыму. Цяпер, улічваючы, што ен страціў трохі злосці, чым раней, перш чым паспрабаваць карту з 150 л. с. толькі ў ніжняй частцы крывыя, я даў 10% на карту, нм/iq, калі я патрабую, 450, cos? павінны ўвесці іх непасрэдна перад..