глядзіце, што колькасць cks ? нармальна, што змяняецца паміж mod і врі....*****unque, як тытан, што winols гэта рай аўтаматычна, я думаю, што калі вы выкарыстоўваеце правільны драйвер і робіць ecm
глядзіце, што колькасць cks ? нармальна, што змяняецца паміж mod і врі....*****unque, як тытан, што winols гэта рай аўтаматычна, я думаю, што калі вы выкарыстоўваеце правільны драйвер і робіць ecm
Прашу прабачэння, я думаў, будучы стары ен ужо? у архіве...
Файл ВРІ
http://www.professionalchiptuning.ne...4354#post84354
Пасаду #22
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-02-2014 да 19:02
нават з ecm вам разлічыць cks? вы павінны прытрымлівацца таго, што кажа вам праграма (ecm2001)...я не думаю, што вам трэба, іншыя проста, што вы выкарыстоўваеце правільны драйвер то выканаеце тое, што вам кажа........
Я паставіў код рухавіка ? унікальны, як дадзена!
Затым вы кажаце, што ? усе ок? Вы спрабавалі даць яму ў вока??
справядліва , я не ставіў бы гэты файл на машыны.... калі падняць ціск турбо, вы павінны затрымаць l загадзя , вы павышэння заліванне , а затым, падняўшы ступень сціску рэальнага... тое, што вы робіце, як вы лічыце , у вас есць толькі змазаныя і падняў ціск турбо , але не пасадзілі яго абмежавальнік ...
карта бензінавы рухавік з турбонаддувом ,не ? легка ? цяжка нават для вопытных, а затым падаюць зваротнай сувязі на выхадзе ў рэжыме рэальнага часу , калі smagrisci ламаецца...
перапіска Фабіа
вось файл-чорна
Вялікі дзякуй вам за інфармацыю!!! Вядома, я тут, каб вучыцца! Я б хацела навучыцца кіраваць авансаў, і абмежавальнік, шчыра кажучы, не знайшоўшы ў драйвер ecm не ведаю, дзе пу? ...
Я таксама абмеркаванне на карту, я хацеў бы вельмі прыемна, калі б я мог, дай мне руку! На жаль, я не магчымасць? плаціць, але калі я магу, у маей вобласці, я магу, вядома, адказаць узаемнасцю!!
Я пазнаю, хутка! Мне проста патрэбна дапамога...
я не прашу грошай, не было б і правільна для форуму , што ў вас есць файлы, у наяўнасці і не дорага ,я рэкамендую, каб гэта зрабіць яго сваімі рукамі рабіць , па крайняй меры, даведайцеся,
я аўтамабільны бензін турба я толькі з машыны і на роликовом выпрабавальным стэндзе з stekkio