Дарагія падпісчыкі,
для Вас, прафесіяналаў, і, магчыма, вы нават галіны, форум, без сумневу ? хлеб для Vs. зубы і нічога ? ад абмеркавання, але, як мяне, і я думаю для іншых простых novizzi не ? што вы маеце шмат, каб раскрываць і / або паставіць ns. багаты вопыт у распараджэнне, не дарма мы novizzi!
Я напрыклад, проста асобны супрацоўнік, які, будучы гарачым электроніка, механіка і г.д., і г.д .. вядома, я не officinavisto, якія з раніцы да вечара з мапы і дакументы, але я хацеў бы для пачатку зразумець, па меншай меры, сігналы майго рухавіка і коды памылак без неабходнасці звяртацца да officne або ў дом маці (якая, у дужках, нават яны не разумеюць, прыгожы трубы) і ведаюць толькі estirparti еўра з кішэні, пасля чаго я малюся Адміністратар не eccessivante жорсткі з правіламі, у адваротным выпадку форум, на мой погляд, стане priv? толькі для вас у некалькіх экспертаў/абраных, а затым andado з правілаў, максімум калі які-небудзь форум павінен быць адкрыты для ўсіх, для справядлівага абмену інтарэсаў, парео і ацэнкі і папулярызацыі ведаць "сапраўдны прагрэс-гэта калі тэхналогія будзе даступная для ўсіх" калі потым форум, і толькі паказаў, добраахвотна і/або involontarimente з боку некаторых членаў, толькі эканамічныя інтарэсы, я sar? першым з яго таксама, чаму? не да ВАШАГА, вядома, не ? што кожны дзень адключыце і рамонт блокаў кіравання.
Я толькі спадзяюся, што ўсе паведамленні з гэтай trade (між іншым, амаль усе худы кантэнту-і, такім чынам, правільна пісаць-) не ідуць да incremetare ацэнкі тых, хто напісаў Вам (уключаючы мяне), інакш было б парушэнне правілаў
Добры бесперапыннага
Fulvio