Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Дакладнае коме, на самай справе, каб пайсці ў иммо оф без boot ? магчыма, verginare ? замест p? pi? праблема: ці f? ўручную ў boot або падаюць інтэрфейсе.

? кіравання прыборнай панэлі для 1098/1198/848, Hyper і Стрыт, не ? неадольны, як для іншых. У гэтыя дні ў адпачынку, і я не за мой КАМПУТАР, з якім smeno на блокі кіравання. Па вяртанні я маю намер паглыбіць.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Я раблю ECU прама цяпер-Стрыт.
    Я лічу, што тармажэнне Иммо, і таму карціна будзе амаль такім жа.
    Біт падобны.
    Калі ? ок, я аднаўлю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    сапраўды, у канчатковым выніку, для кіравання прыборнай панэлі біт, які трэба перамясціць, і толькі затым, каб, калі гэта тычыцца карціна panigale праблема запісаць ? у рамках, па крайняй меры, я чую, што хто-то назад, і ен сцвярджае, што ен адключаны ад карціны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я б сказаў, што рэчы падзяліць на два напрамкі, застаючыся ў тэму для блокаў кіравання 5.9 і 5-й раніцы Marelli:

1 - адключэнне иммобилайзера/панэлі з SBK 749-999, стварэнні вездеходных (усе), Sportclassic (усе), Monster (усе)

2 - адключэнне прыборнай панэлі SBK 848/1098/1198, splinter cell (усе), Hypermotard (усе)

Іншыя блокі кіравання розныя, маюць лагічныя аперацыі, усе па-рознаму, можа быць, мы можам аналізаваць іх у іншых пасадах, канкрэтна, вы кажаце?

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    добра, тады тут мы застаемся ў тэме marelli прыборнай панэлі і я раблю таксама розныя тэсты, і Siemens, і калі мы не аднаго, ен змяніўся блок кіравання, стварэнні вездеходных 1200, і я прасіў арыгінал, каб трохі паэксперыментаваць, то калі хто-небудзь рады, што вы можаце? таксама размяшчаць некаторыя файлы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    я хацеў бы аднавіць размову:
    хто-то прыйшоў да вырашэння біт, каб выключыць прыборнай панэлі (і, такім чынам, иммо) кадраў 848-1098-1198?
    У мяне есць сябар, які хоча змантаваць карціну, aftermarket, і я не магу escludergli кантролю.
    Я станаўлюся тупей

загадзя дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    6
    прашу прабачэння за ўварванне, калі капялюш так і скажыце, а я пачатковец і там ен не мае рацыю. але вы можаце ведаць, біт, каб перамясціць яго, дзе вы знаходзіцеся im 59м? у розных пост не лічу апісанае і не ў стане спампаваць ні адзін файл не маю магчымасьці параўнаць два файла. паўтараю, калі вы дасце мне пахерыў!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Пескароў Абруццо
    Паведамленні
    239
    Нейкі файл, напрыклад, мне здаецца, ен размясціў l"карыстальніка
    M999.
    Калі вы атрымаеце права, вы зможаце спампаваць іх і параўнаць іх

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    6
    ок, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Паведамленні
    191
    хлопцы верадзіць старыя абмеркавання....
    я спрабую зразумець некаторыя працы гэтага святога иммо

першае, што адрозненне ёсць, і калі вы пішаце адключэнне иммо або адключэнне прыборнай панэлі???
    калі я зразумеў што-тое, што иммо стаіць у прыборнай панэлі і паслядоўнасць code гэта:
    устаўляю ключ,гэта адправіць код all антэна, якая адпраўляе яго на прыборнай панэлі
    прыборная панэль адпраўляе код у ecu,калі супадае усе часткі

калі я раблю immo off экю, яна не хоча больш чакаць і чэргі, так што вы не спытаеце ў запальванне і ўсе
    калі змена прыборнай панэлі павінен рабіць иммо оф, таму што кадры after market не можа адправіць код

што скажаце......ёсць??

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •