І не думай ты проста няправільна чалавека, калі вы думаеце, гэта мяне і на форуме не c'? кнопка для рэдагавання паведамленні,вось проста чаму? падвойны пост, то аб маім выступе на тым, што на рухавік, cos? зменены ў доўгатэрміновай перспектыве, адсутнічаюць негатыўныя наступствы, я не сумняваюся, я прашу прабачэння, а ты чым займаешся? я-механік з вопытам ужо шматгадовы, і я добра ведаю, як працуе рухавік я меў магчымасць? супрацоўнічаць язды ад гонкі ў гару, і аўтамабілі, якія гулялі з ціскам больш за 2 бар пасля трох-чатырох гонак рухавік хадзіў і кінуў!
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)
калі дазволіць яго валоданні на працягу 7 гадоў з змен, якія мне дапамаглі пераадолець 200cv і калі я ехаў доўгі час быць трохі салодкі прадастаўлення, калі гэта неабходна для счаплення яшчэ арыгінал машына не risparmiavo наогул так што калі я пішу, на мой погляд, трохі вопыт вытворчасці інструмента ен зрабіў у 7 гадоў, не верыце?
акрамя гэтага, мяне турбуе, калі ў форум чып-цюнінг і апрацоўкі ў цэлым вы пішаце змяняць машыну не?
па-твойму апрацоўкі, што азначае?
я 3000cc, што я ад вытанчаных эмоцыі, калі гвіда, але але нягледзячы на я паклаў на яе рукі, з першага дня, што ен купіў гэта, каб зразумець, што той, хто мае запал, купіць ferrari і апрацоўвае яго так жа, разумееш?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Вы, я разумею, што вы маеце на ўвазе, але калі не перабраць ? лепш, рухавікі сон распрацаваны, каб не ісці далей у пэўным дыяпазоне, то, не ? сказаў, што двух аднолькавых рухавікоў рэагуюць на стрэс гэтак жа, калі я сказаў, памяняць машыну, я меў на ўвазе, а тое, што потым столькі ўлада становіцца небяспечнай, не належныя змены дыферэнта і тармажэння, аднак я не маю нічога супраць, з тымі, хто мяняе машыны па сваім меркаванні, думае, што я хлопчык, я аса, якая ад 50cc і я іх расходу ў 135cc стала амаль undriveable ў першую чаргу, чаму? трэба было быць асцярожным у дазоўцы паскаральніка да трэцяй перадачы, чаму? вы знайшлі сабе твар да неба, у імгненне вока, ужо не кажучы аб хуткасці? максімум, што было больш за 140 час,і я сканчаю тым фактам, што калі вы думаеце, што я стаю адпраўляю...або проста, каб павялічыць свае паведамленні, вы не маеце рацыю, калі я адказваю на пост ? толькі для таго, каб даць савет, то ен у таго, хто яго атрымлівае, калі слухаць ці не, прывітанне, і я спадзяюся, што ясна
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)