Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 26 з 26

Абмеркаванне: праблема sid 803 peuget

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Errecinque цяпер не дома, але я павінен вярнуцца ў вечар...толькі што я магу, я буду размяшчаць фатаграфіі, дзе можна ўбачыць розныя спасылкі. Blackwolf76 што тычыцца перахадніка Bosch памятаю, што выкарыстоўвалі ў эпоху,потым, шчыра кажучы, я не раблю гэтую працу і не хачу даваць ілжывую інфармацыю. Аднак у гэты раз, змяніўшы спасылкі ў мяне не было ніякіх праблем. Сёння ўвечары выкладу фатаграфіі, спадзяюся, я магу добра бачыць спасылкі. Усім добрага нядзелі!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прыкладаю фатаграфіі таго schedino,я не ведаю, калі вы можаце зразумець, улічваючы, што schedino быў зусім не так, як спасылкі(не хачу памыліцца, але гэта было роўна marelli, як спасылкі,заўсёды з раскосымі вачыма было што-то я не мае рацыю, ха-ха) такім чынам, мой бацька адрамантаваў.Магчыма, гэта было б больш чысты, як праца отпаять раз'ем і перарабіць іх злучэння друкаванай платы з дапамогай драты і трымаць затым не ўсталяваны план...калі вы не можаце зразумець злучэння дэталяў з распиновка, якія вы выкарыстоўвалі для чытання з правады, прыпаяныя і іх заправіш schedino.Дайце мне ведаць, як яна ідзе мне цікава ведаць, калі вам трапіўся адзін білет, як мой! вось фатаграфііschedino siemens.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    *giuseppe89
    Дзякуй, вельмі міла....цяпер я шукаю, пад знос, для тэставання. Я таксама хацеў бы зразумець, калі гэта змена ідзе для ўсіх siemens з bdm або гэта дзейнічае толькі для sid 803

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я думаю, гэта тычыцца ўсіх sid, я прачытала 803 і 803a тады ў мяне не было магчымасці паспрабаваць на іншых. Але ўжо тое, што мы, пераходаў, што вы робіце на 803 для чытання ў bdm павінна быць знята пасля запісу, ці вы можаце таксама пакінуць яго падключыць? Тыпу, як супраціў marelli, які затым варта ліквідаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Можа, спатрэбіцца каму-то...
    66390d1307403053bdm100b.jpg
    66390d1307403053bdm100b 2.jpg
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cinqueturbo, па крайняй меры, так гэта значна больш ясна зразумець

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы