хлопцы, вы ў парушэнне правілаў 1 арыгінальныя файлы не ідуць, размешчаныя ў дыскусіях, але ў адпаведных раздзелах 2, не ? можна спампаваць з форуму, пакуль вы не дасягне 80 паведамленняў, зазірніце ў правілы, каб не нарвацца на заклікі
хлопцы, вы ў парушэнне правілаў 1 арыгінальныя файлы не ідуць, размешчаныя ў дыскусіях, але ў адпаведных раздзелах 2, не ? можна спампаваць з форуму, пакуль вы не дасягне 80 паведамленняў, зазірніце ў правілы, каб не нарвацца на заклікі
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
зыходзячы з таго, што ты легенда што тычыцца правілаў форума,па-другое, паглядзець, што не працуе, певень,джульета, яны ўсе маюць лініі k правадной
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Прабачце, што ўкладанні ў врі ў гэтым раздзеле я падаў прымацаваць яго ў правільным раздзеле ніжэй па спасылцы:
http://www.professionalchiptuning.ne...7&d=1372849373
Аб Джульета aldil? што певень не можа працаваць добра, я пацвярджаю, што я ? адбылося, Джульета з K-line не правадной
хлопцы kiedo папрасіць прабачэння за ўсе я быў няправы, не выконваць правілы, але я занадта шмат узяў ад праблемы, а я хацеў сказаць вам, што я вырашыў, я ўзяў працэсар ад іншай эбу робіць reballato і перапісаць файлы, якія перадаў мне мой сябар, і я змог зрабіць яе...дзякую вас ад наяўнасці.спадзяюся, пу? іх дапамога таксама і іншым.