Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 78
    garret
    Guest
    дакладнае cawa, з'яўляюцца тыя, калі іх атакі прыбыцце ў 12,9 максімум 13в, да гэтага часу ніякіх праблем ні з mpps, чаму? не мае скокаў, напружанне стабілізуецца на 12,9 і застаецца там, msx 7.0, мне здаецца, вельмі добра, амаль-амаль я раблю падарунак, c'? дылер з маіх частак, хто іх лечыць і ў апошні раз "каля 3 месяцаў таму," прадаваў за 130 еўра, 2-я я заплаціў ім за 80, адзін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    дакладнае cawa, з'яўляюцца тыя, калі іх атакі прыбыцце ў 12,9 максімум 13в, да гэтага часу ніякіх праблем ні з mpps, чаму? не мае скокаў, напружанне стабілізуецца на 12,9 і застаецца там, msx 7.0, мне здаецца, вельмі добра, амаль-амаль я раблю падарунак, c'? дылер з маіх частак, хто іх лечыць і ў апошні раз "каля 3 месяцаў таму," прадаваў за 130 еўра, 2-я я заплаціў ім за 80, адзін
    Вы дакладнае напружанне не падымаецца вельмі проста падлучыць зарадная прылада. I Ctek добрыя, але для мяне занадта дарагія. Я знайшоў зарадная прылада падобных, якія забяспечваюць 6A 60 еўра і 16 еўра да 120.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Хто-то сказаў мне, што адзіным надзейным рашэннем ? падключыць батарэю паралельна. Зарадныя прылады акумулятараў, падлучаных да электрычнай сеткі, кажуць, што могуць увесці парушэнні, якія могуць стварыць праблемы ў працэсе запісу. Вам даецца?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    Я думаю, што 7A дастаткова, калі хто-то паспрабуе вымераць паглынанне з ключом на маршы мы, будзем ўдзячныя..
    У любым выпадку, па-мойму, не менш 5-га, як зарадная прылада тампон..

garret
    Guest
    але пры падключэнні батарэі паралельна заставайцеся напружання пі? нізкіх, калі не памыляюся, вы не можаце прыехаць на 14в

garret
    Guest
    http://www.ebay.it/itm/ALPHA-elettr-...4847eee&_uhb=1 хлопцы, што нешта падобнае можа пайсці?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    батарэя добрая, і добра зарада паралельна досыць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    але пры падключэнні батарэі паралельна заставайцеся напружання пі? нізкіх, калі не памыляюся, вы не можаце прыехаць на 14в
    Сапраўды, падзенні напругі ў момант, калі калегі. Што больш? зарадка ідзе, зарадка іншая....

garret
    Guest
    як току што толку? у 10а можа ісці ці ? занадта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    як току што толку? у 10а можа ісці ці ? занадта?
    Зарадная прылада/харчавання, ph вы кажаце?

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •