Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 35

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Столькі, каб быць у тэме ўчора ? адбылося нешта падобнае, мне таксама bmw x3 edc16cp35 прачытана і напісана-й? раз з ktag, што kess2 арыгінальныя, учора пасля перапраграмавання ў бд winword, перапісаць у bdm рэзервовага капіявання на врі, але праблема не ўхіленая,
    адзіная памылка ў эбу "спроба фальсіфікацыі ews3" і ў злучаных ecu "не-sincronizazione kline", блок кіравання мае зносіны, і праграма ўсе яшчэ як у бд, што ў bdm, адзінае ? што, калі я зрабіў чытання bdm пасля яго раскладзе і зачыняецца бд у ktag я адказваў "chk няправільны" ў момант захавання.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    Столькі, каб быць у тэме ўчора ? адбылося нешта падобнае, мне таксама bmw x3 edc16cp35 прачытана і напісана-й? раз з ktag, што kess2 арыгінальныя, учора пасля перапраграмавання ў бд winword, перапісаць у bdm рэзервовага капіявання на врі, але праблема не ўхіленая,
    адзіная памылка ў эбу "спроба фальсіфікацыі ews3" і ў злучаных ecu "не-sincronizazione kline", блок кіравання мае зносіны, і праграма ўсе яшчэ як у бд, што ў bdm, адзінае ? што, калі я зрабіў чытання bdm пасля яго раскладзе і зачыняецца бд у ktag я адказваў "chk няправільны" ў момант захавання.
    не ў тым, што пакуль машына была без эбу і быў уключаны ў аснову, калі так было, вы страцілі ўзгаднення з ews3 і вы павінны гэта зрабіць, перабудаваць у bmw.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    няма, чаму? эбу ? заблакаваны programmandola ў бд.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    дзіўна, вы праверылі файлы ложку пасля блакавання, калі яны тыя ж, што і першага чытання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    Я толькі што вырашана, праблема была ў eeprom, я чытаў, што, калі аўтамабіль не заводзіўся, а мікра я паставіў файл, прачытаў у першы раз, калі я sfappata, напэўна, заказчык ? быў у bmw, і зрабілі абнаўленне, нават калі ен кажа "няма", але, па мне ? адзінае меркаванне праўдападобным.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў chicco Visualizza Messaggio
    Я толькі што вырашана, праблема была ў eeprom, я чытаў, што, калі аўтамабіль не заводзіўся, а мікра я паставіў файл, прачытаў у першы раз, калі я sfappata, напэўна, заказчык ? быў у bmw, і зрабілі абнаўленне, нават калі ен кажа "няма", але, па мне ? адзінае меркаванне праўдападобным.
    як я сказаў вам, параўноўвае файлы і паглядзець адрозненні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Я на такога роду аўтамабілі заўседы наадварот, каб зрабіць праграмаванне бд я заўседы баюся, што адбудзецца што-то ў гэтым родзе, і тады болі
    Што вы думаеце??

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы зрабілі чытанне прэвентыўнай bdm, то можаце працаваць у паслядоўны досыць спакойна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    я выратаваны, чаму? я для чытання ў bdm, праблема ? што калі зрабіць апгрэйд і не кажуць, і вы ідзяце ціха праграмавання бд (як заўседы запланавана пасля таго, як зрабіў рэзервовую копію) блок кіравання не частка, і калі вы змесціце рэзервовага капіявання, прайграе ў адпаведнасць з ews, чаму? пасля абнаўленне гэтага кіраўніцтва па забеспячэнні l' eeprom ? зменена, рашэнне eeprom прысутнічае пасля абнаўлення з флэш-стары.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    калі цікавіць стары ecu праблема ? зварка на гэтыя мікрасхемы тыпу plcc зробленыя, па меншай меры 10 экю ...усе з праблемамі і тэмпература ў поўным маштабе!! я таксама думаю, я праблем на eeprom
    затым у bmw павінны зрабіць корпус , шмат плаціць кліент!!

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •