Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 63

Абмеркаванне: чытаць міні r56

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Я, разумеючы, чытаў тут і што ? вельмі амбіцыйны, але калі ў мяне ўсе атрымаецца з гэтай, то ен павінен быць іп? легка працягнуць :-)

хлопцы, сення быў мой сябар-механік, які мае гайку-баранчык, 1240, або што-то ў гэтым родзе, не памятаю, але я бачыў, як я думаў, што не мая ? сумяшчальныя.

ва ўсякім выпадку я бачыў, што ен на ecm 2001 года... так што калі б я мог нейкім чынам чытаць мае экю з каня або з якой-то іншы чартаўшчыны, затым, каб змяніць яго з ecm 2001, я б вялікія цяжкасці?? ці не цалкам адкрываецца?

eventualmnete з ecm professional будзе працаваць?

акрамя таго, я бачыў, што bmw для сваіх аўтамабіляў пятлю называецца inpa pkan або kcan не памятаю, калі бяру, то скажыце, што я магу чытаць і пісаць на мой эбу?

хлопцы, прабачце мяне яшчэ так шмат пытанняў, але зразумейце мяне, я пачатковец і ўжо вельмі хочацца даведацца.

яшчэ раз дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-12-2013 да 19:24

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Як вам ? gi? сказалі, каб мець, як мінімум, спакою? трэба петушку v2 я galletto 1260 не ведаю, pi? нават там, дзе ен кінуў, а затым на карту, вы заўседы можаце зрабіць яго сваімі рукамі зрабіць прафесійны і вас даследаванні, якія, магчыма, і лепш, ва ўсякім выпадку, заехаўшы ў ваўка, каб ваша прыгода

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    хлопцы, сення быў мой сябар-механік, які мае гайку-баранчык, 1240, або што-то ў гэтым родзе, не памятаю, але я бачыў, як я думаў, што не мая ? сумяшчальныя.

ва ўсякім выпадку я бачыў, што ен на ecm 2001 года... так што калі б я мог нейкім чынам чытаць мае экю з каня або з якой-то іншы чартаўшчыны, затым, каб змяніць яго з ecm 2001, я б вялікія цяжкасці?? ці не цалкам адкрываецца?

eventualmnete з ecm professional будзе працаваць?

акрамя таго, я бачыў, што bmw для сваіх аўтамабіляў пятлю называецца inpa pkan або kcan не памятаю, калі бяру, то скажыце, што я магу чытаць і пісаць на мой эбу?

хлопцы, прабачце мяне яшчэ так шмат пытанняў, але зразумейце мяне, я пачатковец і ўжо вельмі хочацца даведацца.

яшчэ раз дзякуй
    Ecm ? праграмнае забеспячэнне, якое трэба адкрыць файл і змяніць яго, у той час як программатор fgtech galletto v2, які я табе раіў некалькі пастоў раней ? праграміст, які служыць для чытання і запісу ў файл у ваш зыходны блок або зменена, што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tuningmotor88 Visualizza Messaggio
    Ecm ? праграмнае забеспячэнне, якое трэба адкрыць файл і змяніць яго, у той час як программатор fgtech galletto v2, які я табе раіў некалькі пастоў раней ? праграміст, які служыць для чытання і запісу ў файл у ваш зыходны блок або зменена, што
    ідэальны, на самай справе мы на пк, так і ў 2001 годзе, што titaniume выдатна працуе.

есць некаторыя арыгінальныя файлы і, здаецца, адкрывацца спакойна.

дзякуй, у версіі titanium ? таксама прысутнічае мой купер з эбу mev med або 17... і я дазваляе праглядаць драйверы, каб адкрыць яе, я думаю...

але я не пі? зыходны файл, што некаторы час таму я на pc... я толькі, што і cooper s, што, відавочна, мне не трэба нічога.

каго-то есць файл крычы на r56 змагу адправіць?

чаму? калі раней я не атрымаць гэтую гайку-баранчык, v2 то, здаецца, я зразумеў, што ўсе, каб справа атрымалася? прачытаць блаславіў ecu.

грызе мяне тое, што я вымушаны адкрыць яе... для чытання файлаў... я не мог мець аўтамабіль, сумяшчальны з galletto 1, што ў вас ужо есць? мой сябар? гэтай жа ноччу, дакладней, сення ноччу ў мяне машына пераназначаны (або плаўленага)

Citazione Першапачаткова Напісаў nox Visualizza Messaggio
    Як вам ? gi? сказалі, каб мець, як мінімум, спакою? трэба петушку v2 я galletto 1260 не ведаю, pi? нават там, дзе ен кінуў, а затым на карту, вы заўседы можаце зрабіць яго сваімі рукамі зрабіць прафесійны і вас даследаванні, якія, магчыма, і лепш, ва ўсякім выпадку, заехаўшы ў ваўка, каб ваша прыгода
    Дзякуй і crepi il lupo, я, разумеючы, яго, што. У любым выпадку заўтра іду з механікам, я без машыны для рэзкі, паглядзім, што мне кажуць, і калі ен пеўнік 2. У рэшце рэшт, калі мне прыемна легкі эбу я магу smanettarci няшмат, улічваючы, што я праграм на пк гатовыя.

Будзем спадзявацца, што так
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-12-2013 да 19:24

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Пляма Джарре
    Паведамленні
    23
    Дзякуй і crepi il lupo, я, разумеючы, яго, што. У любым выпадку заўтра іду з механікам, я без машыны для рэзкі, паглядзім, што мне кажуць, і калі ен пеўнік 2. У рэшце рэшт, калі мне прыемна легкі эбу я магу smanettarci няшмат, улічваючы, што я праграм на пк гатовыя.

Будзем спадзявацца, што так
    Так, але калі вы павінны рабіць таксама, як праца, хобі, і вы павінны зрабіць вопыт мой савет і заўседы купляць добрыя і нам усе доказы таго, што вы хочаце на свой аўтамабіль, то ў рэшце рэшт, кожны робіць, як лічыць патрэбным я вам толькі даць савет

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    сення я пайшоў з механічныя. conl'mpps v5 не чытае мой ecu, мой сябар, з тым жа кабелем адлюстравала яго tt tfsi 200 л.с., без праблем, як звычайна, звычайны сурочыць :-)

тым не менш, я сказаў, што, магчыма, пеўнік v2 v53 хоча яго злавіць і адлюстраваць з дапамогай усе прафесіяналы, нават з вас, чаму? няма.

шкада, што мая павінна быць адкрыта, каб быць адлюстроўваецца, чаго хацелася б пазбегнуць.

таксама з дапамогай прафесійных прадуктаў, як я зразумеў эбу ідзе адкрыта ў роўнай ступені.

шчыра кажучы, ісці да паўнаты ў p? цяпер не адчуваю, што прыняць падобны інструмент.

так ? сказаў, што вы павінны адкрыць, каб прымусіць ecu, і пакласці яго ў boot mode? вы думаеце, што ніхто sista unprodotto дапушчальным, што там апынецца, не трэба ставіць эбу ў boot або tricore ў цяперашні час?

як гэта робяць у bmw? напрыклад, для r56 c'? камплект jcw, якая прадаецца з кампакт-дыска.... я не думаю, што ў bmw адкрылі свой эбу, каб чытаць і пісаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Але, па-твойму, у BMW маюць tool ад некалькіх соцень еўра ! Калі не маюць, іх абсталяванне, каб напісаць на яго машыне, то хто іх павінен мець ? У любым выпадку, я паўтараю вам, не ? сказаў, што певень 2 у паслядоўны блокаў абавязкова пішыце? тое, што вы кажаце і што заўседы лепш мець рэзервовую копію ў школе ў выпадку ўзнікнення праблем ,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    я зразумеў, таму nox, вы думаеце, што з петушку v2 не рабы, адкрыйце ecu? ? гэта гаворка, калі не трэба яе адкрыць я мог бы нават купіць яго, і таму, што ўстаноўкі ў boot палохае мяне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    хлопцы, сення я пайшоў ад іншы мой сябар, заўседы механік, і мы ўбачылі яшчэ адзін кабель, які называецца mpps v13 або v12, на**** ... не ведаю, калі я магу паставіць патрэбнае імя... у любым выпадку вы зразумелі, няма?

з чым мы маглі б супаставіць, можа быць, 1.3 multijet з пункту panda і 500, што яны, і, магчыма, i 2.0 tdi (140 і 170 л.с.?

будзе ўжо? прыгожая рэч. магчыма, калі gi? з mpps мы б і гэтыя аўтамабілі я быў бы гатовы прыняць яго. што майго цярпення.... pi? у вы бачыце. пачнем з гэтага mpps і тады пі? так вы будзеце бачыць?.

ps: з гэтай mpps і ecm titanium карты сумяшчальныя правільна? праблема будзе потым, каб выдаліць fap і рэгенерацыі, якая будзе служыць яшчэ адна праграма,... вы ведалі б сказаць мне імя?

прабачце яшчэ раз за millemila пытанні, але я аддаю перавагу, каб паведаміць мне, і чытаць з вамі, перш чым зрабіць куплю, няправільна, нават прадавец**** каб прадаць раз пу? сказаць, што есць? што не ? праўда.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-12-2013 да 12:06

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    хлопцы, сення я пайшоў ад іншы мой сябар, заўседы механік, і мы ўбачылі яшчэ адзін кабель, які называецца mpps v13 або v12, на**** ... не ведаю, калі я магу паставіць патрэбнае імя... у любым выпадку вы зразумелі, няма?

з чым мы маглі б супаставіць, можа быць, 1.3 multijet з пункту panda і 500, што яны, і, магчыма, i 2.0 tdi (140 і 170 л.с.?

будзе ўжо? прыгожая рэч. магчыма, калі gi? з mpps мы б і гэтыя аўтамабілі я быў бы гатовы прыняць яго. што майго цярпення.... pi? у вы бачыце. пачнем з гэтага mpps і тады пі? так вы будзеце бачыць?.

ps: з гэтай mpps і ecm titanium карты сумяшчальныя правільна? праблема будзе потым, каб выдаліць fap і рэгенерацыі, якая будзе служыць яшчэ адна праграма,... вы ведалі б сказаць мне імя?

прабачце яшчэ раз за millemila пытанні, але я аддаю перавагу, каб паведаміць мне, і чытаць з вамі, перш чым зрабіць куплю, няправільна, нават прадавец**** каб прадаць раз пу? сказаць, што есць? што не ? праўда.
    каб выдаліць dpf і egr я магу параіць вам анлайн-сэрвіс, часам звычайныя праграмы не робяць поўную працу

Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •