так, некаторыя прадавалі з пазнакай "утверждаемая еўра-5", але я думаю, ніхто не зрабіў гэтага.
так, некаторыя прадавалі з пазнакай "утверждаемая еўра-5", але я думаю, ніхто не зрабіў гэтага.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
У тэорыі ўсе ЕЎРА-5 аўто, ЗАЦВЕРДЖАНЫХ пасля 1 верасня 2009 года і ПРАДАДЗЕНЫХ пасля 1 студзеня 2011 года.
Я не risutla, што FIAT, як вядома, нічога перспектыўнага...) у 2007 годзе ен ужо? аўтамабілі ЕЎРА-5.
Магчыма, я памыляюся, гатовы змяніць свае меркаванне ў выпадку !
Я памятаю, скаргаў на "новай машынай" людзі, якія купілі гэта ".)." і яна хацела адабрэння €5, але што ? была rifuitata... У рэшце-рэшт €5 ? нарадзіўся такі і проста ў доме, fiat...
Мая 159 2.0 ? была набытая ў лютым '10, і ? €5... Перш, чым яе купіць, мне здаецца, што я выпрабаваў ў кастрычніку і былі першыя версіі.
Fiat euro5 толькі 1.6 і 2.0, 1.9, усе еўра-4, так, што 159 былі выдаленыя 1.9 150 л. с. так? не зацвярджаецца euro5
1.6 і 2.0 з еўра-5 ready азначае, што аўтамабіль павінен быў быць набыты з dpf (у выпадку з 1.6 105л.з чаму? іншыя іх серыі), а затым, калі заканадаўства робіць дазваляла, мог быць riomologata euro5. Трэба было aggiorare праграмнага забеспячэння эбу і паўтарыць тэсціраванне ў установах.
Вікторыі бэкхэм апублікаваў артыкул bravo 1.6 120 купіў euro4 і пераўтворыцца euro5.. Відавочна, што правіць ? за дадатковую плату, для? павялічвае значэнне выкарыстоўваецца..
Хлопцы, я праверыў, і на самай справе аўтамабіль не мантуе DPF...стары ўладальнік ? быў хітры, і ен пазбягаў кідаць 600 € :-)