Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21-30 31

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    гэта ? файл
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-06-2013 да 22:26

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    і нармальна, што не знаходзіць нічога tita файл не поўны,калі вы хочаце параўнаць яго з вашым, вы павінны знайсці ori заўседы 64kb і паглядзіце, якія mod 2d,певень, трэба зрабіць поўнае чытанне ад 448kb, і вазьмі тое, банка дадзеных і зрабіце параўнанне з вашым,павінны быць аднолькавага памеру файлы!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    і нармальна, што не знаходзіць нічога tita файл не поўны,калі вы хочаце параўнаць яго з вашым, вы павінны знайсці ori заўседы 64kb і паглядзіце, якія mod 2d,певень, трэба зрабіць поўнае чытанне ад 448kb, і вазьмі тое, банка дадзеных і зрабіце параўнанне з вашым,павінны быць аднолькавага памеру файлы!!
    не атрымалася xk казаў, што мы хацелі-й? паўгадзіны, і-вольны

дзякуй я армо цярпення, то

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    1

p351

добры дзень, я новы на форуме..усім прывітанне! а я файл золата qsta аўтамабілі, напрыклад? мой аўтамабіль? гэта не робіць мяне загрузіць ne спампаваць файл? як мне гэта зрабіць?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў eprom91 Visualizza Messaggio
    добры дзень, я новы на форуме..усім прывітанне! а я файл золата qsta аўтамабілі, напрыклад? мой аўтамабіль? гэта не робіць мяне загрузіць ne спампаваць файл? як мне гэта зрабіць?
    прывітанне,бачыў, што вы новы на форуме я заклікаю цябе чытаць правілы і прадставіць на адпаведнай раздзел,то, калі тваю абмеркавання ці ведаеце вы, што файл ўжо маецца ў нашай базе дадзеных, дзе есць арыгінальныя файлы, размешчаныя маркі і мадэлі з больш info такім чынам, нават калі б не было гэтага файла не было снд? тут, але ў базе дадзеных, і тут проста ўставіць спасылку,акрамя таго, каб прымацаваць файл трэба сціснуць rar,добры працяг.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    добры дзень, пасля часу, я перачытаў файл гэтага аўтамабіля, жадаючы прачытаць яго ўвесь, каб можна было змяняць і эксперыментаваць, але я, напэўна, няправільна што-то, безумоўна, драйвер, я паставіў перад, як быццам IAW MJD 6J MULTIGET, але ен даў мне памылку gallo 2, я паставіў, то гэта CFIAT_IAWMJD6F3_K, чытаючы карту аўтамабіля з 2, 5 М. для мяне павінна быць права першага драйвера, на самай справе, калі я адкрываю зыходны файл і потым гэта супастаўляецца ecm titanium выраўнаваць....цяпер, калі змяніць гэты файл і стаўлю на аўто cre? казіно? c'? прычына, чаму? не ўзяў першы драйвер, ці я павінен паспрабаваць гэта
    што хаос, што я ў спалучэнні
    дзякуй

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •