Ніхто не тое, што я дзе-то рада або меркаванне?
Ніхто не тое, што я дзе-то рада або меркаванне?
я agirei значна больш? на групу, педаль - абмежавальнік крутоўнага моманту і лямбда (ен лічыць, што прыбыць у 1000punti, ? машына з фіксаванай геаметрыі і... замест гэтага давайце час ўпырску арыгінальныя. ен таксама разлічвае, што ў гэтай канкрэтнай экю ў адрозненне ад іншых (група FAL, VAG і інш) rail вышэй 1600bar d? дызель... потым усе роўна puio паспрабаваць, упэўнены, машына будзе? лепш!
Прывітанне Сандра...
Ок, ці зразумела, што гэта пу? цягнуць значна больш, але карты ўсе ў парадку?
карту лямбда-той modata правільна? з драйвераў не туз...
і, як я казаў вешчуноў есць шмат карт з modare з драйвера..
карту НМ на IQ і 1CB734?
lim. пара x марс 1E4BDC добра?
прывітанне і дзякуй карбо..
X ціск у чыгуначныя магістралі 6%. раўнасільна 870 Бар да 1250 абаротаў гэта занадта шмат?
ціск турбо і 2320 -1024 = 1293 тут, я думаю, abbasserei, а я..
карта педаль на 6-23%, ці змагу я атрымаць да 30%, як вы думаеце?
цяпер я раблю гэтыя меры, то месца.. каб пераканаць сябе ў тым, што вы зрабілі..
дзякуй усім...
Затым некаторыя карты з драйвераў я не разумею, што вы зрабілі....маглі б вы падвесці вынікі адрасы і крокам, які вы далі?
прадухіляе змяненне ў працэнтах, у любым месцы, на педаль напрыклад фіксаванай мэты, скажам, 400 нм, тое ж самае зрабіце на абмежавальнікі крутоўнага моманту. У чыгуначны на першы тэст вы таксама можаце пакінуць арыгінал, то вы можаце даць 50punti на апошні слупок (і проста). Turbo пакіньце тое, што вы зрабілі, так гэтай карце кіруе мала ? у фіксаванай геаметрыі, так ? камандаваў у асноўным з дызельнага паліва, што впрысните...
У лямбда-зоне, у якой вы зменіце гэта добра, але калі вы хочаце выцягнуць ciuco трэба abbassarle pi?.
Замест talola пераўтварэнні пара/IQ я? жыву крычы, мы кажам, што ? неабходна змяніць яго, калі перавышае 450, што адпавядае 100 мм^3/дызельнага паліва, і я, здаецца, ужо? занадта шмат для 1.6 з турбінай цацка...