вы сапраўды
))))))))))
вы сапраўды
))))))))))
Не ? легка знайсці яго ў сеткі...я думаю, вы кажаце аб форуме або з іншага боку?
калі вам трэба нейкі файл або рэканструкцыі дашліце мне нейкі м. і будзеце бачыць? дапамагчы вам
у гатэлі я таксама, спытаеце, можа быць, калі не c'? у базе дадзеных форуму, знаходзім яго ж і ўставіць, і так і падзяляем.
Што-то не я ? ясна... але пры спробе запісу карту не ? практыка рэгулявання farsi заўседы рэзервовую копію?? Чаму тады яна павінна служыць рэканструкцыя карту або аднаўлення ў інтэрнэце??
калі вы зробіце чытання з паслядоўнага порта вы можаце прачытаць толькі flash ecu, рэзервовага капіявання, вы можаце зрабіць гэта ў bdm, чаму? чытайце ўсе змесціва з ecu, а затым ? добрая ідэя, зрабіць рэзервовую копію, перш чым пісаць праз паслядоўны порт. Калі запіс пойдзе не так, то пры паўторным адкрыцці ecu, і ен перапісвае ўсе ў bdm. Рэканструкцыя файл, вы назад, толькі калі вы не зрабілі рэзервовую копію.
залежыць я ніколі не раблю рэзервовую копію, за выключэннем edc17, што я заўседы раблю ў boot mode, як і тыя, калі blokki не аднавіць
FgTech ці cmd залежыць