Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 41

Абмеркаванне: Вопыт Drakebox2

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Нават з вялікімі брэндамі? я ніколі не чытаў каментары, якія былі здавальняючымі, sar? чаму? у рэшце рэшт, ніколі не бываюць бліскучыя рашэння?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    12
    Citazione Першапачаткова Напісаў dantesfx Visualizza Messaggio
    Нават з вялікімі брэндамі? я ніколі не чытаў каментары, якія былі здавальняючымі, sar? чаму? у рэшце рэшт, ніколі не бываюць бліскучыя рашэння?
    Каб зарабіць грошы сення, калі яны прыдумляюць ўсе больш і больш?.
    Гэтыя блокі кіравання sfasciano аўтамабілі.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    2
    і " сардэчна запрашаем ваша прэзентацыя,дзякуй.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-10-2013 да 14:51

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў PEG Visualizza Messaggio
    Я хацеў бы праверыць, ці сапраўды, колькі з іх маюць sfasciato сапраўды аўтамабіль з moduletto плату.
    Часта людзі кажуць, па чутках, стрыечны брат -- сястра аднаго, які па віне блока кіравання, дадатковы ен урослага пазногця,песцяць на праводцы акселератара і boooommmmmmmm.

Але, хлопцы, мы мэты, што модуль не ваш аптымальны выбар-гэта праўда, але твар усе гэтыя пашкоджанні-гэта парадокс.
    Унізе банкі, як разумныя не могуць перавышаць ліміт у recovery усталяваны ў ecu,
    наадварот, аб тым, што адбываецца, калі супаставіць робіць сабака.
    Або мы хочам сказаць, што ўсе тыя, хто пераназначаны яны ніколі не зламанай турбіны на inieettore etcc. etcc. ???
    прадстаўленыя.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    2
    Прывітанне, Хлопцы, мяне завуць Павел і я са Швейцарыі.

У мінулым я зрабіў вопыт на Цюнінг, а не толькі эбу, але і механікі. У мяне быў Fiat Coup? T20 з больш 400cv. Вядома, я падняў шмат задавальнення, але і шмат грошай. (Я б не стаў больш)

Я хачу прыехаць да яго.
    У мяне ўсталяваны блок кіравання дадатковай Drakebox 2 на маей Bravo 1.6 Mjet 120cv. Проста, каб узяць гэта curiosity гэтыя блокі кіравання 100-200€.
    Машына адказвае, безумоўна, лепш (тое, што я шукаў) хоць коней, якія абяцаюць не дасягае іх. Па-мойму, калі не перабраць з прадукцыйнасцю, так званай кансервавай банку, наносіць менш шкоды карціравання. Чаму? у любым цюнінг для павелічэння магутнасці павялічваюць, аднак, ціск турбо, ўпырск, etc...
    І для кожнага аўтамабіля аўтавытворцы зніжаюць магутнасць больш чым на 25%. (Нават не столькі з-за надзейнасці, але і для правілаў, якія павінны выконваць.

І ўсе, пытанне ГРОШАЙ!!!!
    Прывяду параўнанне.

BMW мае ў гандаль, 4.4L Biturbo 450cv усталяваны на розных 550i , 650i,
    Ідэнтычны Рухавік з невялікім змены ў блоку кіравання і выхлапной мантуе M5, M6 560cv

Затым гэтыя скрынкі, якія рэгулююцца nn павінны выклікаць шмат непрыемнасцяў з рухавіком, калі выкарыстоўваць з асцярогай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    дарагія сябры форуму я сумняваюся: ke служаць усе гэта абсталяванне, праграмістаў, sw, аплачаны пшанічнай еўра, калі з 150 еўра або крыху больш вы атрымаеце гэтыя вынікі? 245kmh абавязваецца прадаць патэнт ў alitalia........ з павагай

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    2
    Для працы дызельнага рухавіка проста дызель.
    Павелічэнне ціску і шляхі праходнасці, калі вы робіце гэта з дапамогай дадатковага модуля не добра, калі вы робіце " праз карту, то гаворка змяняецца ??
    Каб ведаць, калі карту і зроблена добра, трэба вывучыць і зразумець.
    Каб ведаць, калі дадатковы модуль адстой , проста спытаеце брамніка, які ніколі не мае вадзіцельскіх правоў.
    Стэрэатыпы, яны жывучыя.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў tecnoecu Visualizza Messaggio
    дарагія сябры форуму я сумняваюся: ke служаць усе гэта абсталяванне, праграмістаў, sw, аплачаны пшанічнай еўра, калі з 150 еўра або крыху больш вы атрымаеце гэтыя вынікі? 245kmh абавязваецца прадаць патэнт ў alitalia........ з павагай
    шчыра вашыя дзеянні не дакладна зразумелі нават, таму што тут мы кажам дадатковы модуль, у прыватнасці.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў PEG Visualizza Messaggio
    Для працы дызельнага рухавіка проста дызель.
    Павелічэнне ціску і шляхі праходнасці, калі вы робіце гэта з дапамогай дадатковага модуля не добра, калі вы робіце " праз карту, то гаворка змяняецца ??
    Каб ведаць, калі карту і зроблена добра, трэба вывучыць і зразумець.
    Каб ведаць, калі дадатковы модуль адстой , проста спытаеце брамніка, які ніколі не мае вадзіцельскіх правоў.
    Стэрэатыпы, яны жывучыя.
    бачыў, што іх заклікі не чытайце, мы дзякуем вас за ваш удзел і мы развітваемся.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    18
    Вялікі дзякуй за ўсе гэтыя думкі цікавыя.

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •