Нават з вялікімі брэндамі? я ніколі не чытаў каментары, якія былі здавальняючымі, sar? чаму? у рэшце рэшт, ніколі не бываюць бліскучыя рашэння?
Нават з вялікімі брэндамі? я ніколі не чытаў каментары, якія былі здавальняючымі, sar? чаму? у рэшце рэшт, ніколі не бываюць бліскучыя рашэння?
і " сардэчна запрашаем ваша прэзентацыя,дзякуй.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-10-2013 да 14:51
Прывітанне, Хлопцы, мяне завуць Павел і я са Швейцарыі.
У мінулым я зрабіў вопыт на Цюнінг, а не толькі эбу, але і механікі. У мяне быў Fiat Coup? T20 з больш 400cv. Вядома, я падняў шмат задавальнення, але і шмат грошай. (Я б не стаў больш)
Я хачу прыехаць да яго.
У мяне ўсталяваны блок кіравання дадатковай Drakebox 2 на маей Bravo 1.6 Mjet 120cv. Проста, каб узяць гэта curiosity гэтыя блокі кіравання 100-200€.
Машына адказвае, безумоўна, лепш (тое, што я шукаў) хоць коней, якія абяцаюць не дасягае іх. Па-мойму, калі не перабраць з прадукцыйнасцю, так званай кансервавай банку, наносіць менш шкоды карціравання. Чаму? у любым цюнінг для павелічэння магутнасці павялічваюць, аднак, ціск турбо, ўпырск, etc...
І для кожнага аўтамабіля аўтавытворцы зніжаюць магутнасць больш чым на 25%. (Нават не столькі з-за надзейнасці, але і для правілаў, якія павінны выконваць.
І ўсе, пытанне ГРОШАЙ!!!!
Прывяду параўнанне.
BMW мае ў гандаль, 4.4L Biturbo 450cv усталяваны на розных 550i , 650i,
Ідэнтычны Рухавік з невялікім змены ў блоку кіравання і выхлапной мантуе M5, M6 560cv
Затым гэтыя скрынкі, якія рэгулююцца nn павінны выклікаць шмат непрыемнасцяў з рухавіком, калі выкарыстоўваць з асцярогай.
дарагія сябры форуму я сумняваюся: ke служаць усе гэта абсталяванне, праграмістаў, sw, аплачаны пшанічнай еўра, калі з 150 еўра або крыху больш вы атрымаеце гэтыя вынікі? 245kmh абавязваецца прадаць патэнт ў alitalia........ з павагай
Для працы дызельнага рухавіка проста дызель.
Павелічэнне ціску і шляхі праходнасці, калі вы робіце гэта з дапамогай дадатковага модуля не добра, калі вы робіце " праз карту, то гаворка змяняецца ??
Каб ведаць, калі карту і зроблена добра, трэба вывучыць і зразумець.
Каб ведаць, калі дадатковы модуль адстой , проста спытаеце брамніка, які ніколі не мае вадзіцельскіх правоў.
Стэрэатыпы, яны жывучыя.
Вялікі дзякуй за ўсе гэтыя думкі цікавыя.