Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 26 з 26
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я бачыў porprio цяпер карту, і здаецца, што савет, які я даў, я пра rail і турбонаддувом былі цалкам ігнаравалі, нават тыя, якія вам даў Павал пра injection crancking (запальвання) вы чулі. Я замест "пакласці занадта шмат прасаў ў агні" я пачну, каб выправіць некалькі рэчаў адначасова.
    Апошняе заўвагу, сістэмы, што павел прапанаваў, каб скарэктаваць час ? сістэмы, што мне здаецца дапушчальным, але вы павінны карэктаваць значэння па восі, каб зрабіць яго эфектыўным...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я бачыў porprio цяпер карту, і здаецца, што савет, які я даў, я пра rail і турбонаддувом былі цалкам ігнаравалі, нават тыя, якія вам даў Павал пра injection crancking (запальвання) вы чулі. Я замест "пакласці занадта шмат прасаў ў агні" я пачну, каб выправіць некалькі рэчаў адначасова.
    Апошняе заўвагу, сістэмы, што павел прапанаваў, каб скарэктаваць час ? сістэмы, што мне здаецца дапушчальным, але вы павінны карэктаваць значэння па восі, каб зрабіць яго эфектыўным...
    але я сапраўды ўсе не так? , паўторна праверыць, ці ўсе запальванне я правільна адразу пасля таго, як я адправіў файл, і я заўважыў, rail ? праўда, не перадаў арыгінал цяпер я раблю гэта, што тычыцца turbo цяпер вывучэнне р?

дзякуй сандра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    давайце паглядзім, калі я зразумеў, прама зараз, rail арыгінал, рэарганізацыі turbo павялічана да 100 балаў, абмежавальнікі ідуць добра? і яшчэ tinj, настроены, як цяпер, добра? што вы разумееце пад карэктаваць значэння па восі, каб зрабіць яго эфектыўным?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-05-2013 да 16:17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    на практыцы вам трэба будзе змяніць адрасы 1dc4da і 1dc4dc, але каб зразумець, як гэта зрабіць, я прапаную вам адкрыць карту з winols, чаму? я падазраю, што вам не так ясна, як працуе карта часоў... (хлопцы, я вас запэўніваю, што мне не даюць ўчастак на тых evc :P)
    Turbo цяпер пу? ісці, нават калі пі? вы не далекія ад 1, 5 бар, pi? allungherai сваю жыцце.
    Карту запальвання, зараз усе ў парадку ў гэтым раене, але 3нм ў pi? іх не слухай, у любым выпадку, калі не занадта цяжка, вы можаце пакінуць яе так!
    Тады, бачачы, што ў вас есць доступ да загружаныя файлы на форум можна перайсці да жаніху на файлы з іншых карт, і знайсці толькі абмежавальнікі дызель...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Hyrosat цяпер карту момант ўключэння ідзе добра, як логіка, хоць па вопыце скажу, што 3% павелічэнне не вырашае праблему (як сказаў Сандра) хоць ясна ? лепш рабіць тэсты... а вы спрабавалі яе? вы вырашылі праблему уключэнняў?
    3%, як ты даў ты пу? спатрэбіцца на апошнія слупкі, а затым-для уключэнняў у temp высокія, дзе праблема ? амаль-й? ...тыя, крытычныя для нашага рухавіка па-ранейшаму застаюцца ў дыяпазоне паміж -10 і 40, дзе можна даць спакойны розум нават 6/7% (тады вы ўбачыце, ад тых выпрабаванняў, што ў некаторых месцах таксама cos? не проста, але перайсці на крок і зрабіце тэсты ;-)
    дайце мне ведаць, як ідзе аўтамабіль, так я скажу вам, як прыступіць майстраваць

час я бачыў, як вы падняліся добра, bp 70 і 100, а цяпер вам прыйдзецца карэктаваць авансавыя плацяжы ў тыя часы, а затым ад 1 / 1,5 градусаў павелічэнне на апошнія 2 слупкі (60 і 70) ад 3000 абаротаў на кожнай з 5 карт на стадыі ўпырску.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Hyrosat цяпер карту момант ўключэння ідзе добра, як логіка, хоць па вопыце скажу, што 3% павелічэнне не вырашае праблему (як сказаў Сандра) хоць ясна ? лепш рабіць тэсты... а вы спрабавалі яе? вы вырашылі праблему уключэнняў?
    3%, як ты даў ты пу? спатрэбіцца на апошнія слупкі, а затым-для уключэнняў у temp высокія, дзе праблема ? амаль-й? ...тыя, крытычныя для нашага рухавіка па-ранейшаму застаюцца ў дыяпазоне паміж -10 і 40, дзе можна даць спакойны розум нават 6/7% (тады вы ўбачыце, ад тых выпрабаванняў, што ў некаторых месцах таксама cos? не проста, але перайсці на крок і зрабіце тэсты ;-)
    дайце мне ведаць, як ідзе аўтамабіль, так я скажу вам, як прыступіць майстраваць

час я бачыў, як вы падняліся добра, bp 70 і 100, а цяпер вам прыйдзецца карэктаваць авансавыя плацяжы ў тыя часы, а затым ад 1 / 1,5 градусаў павелічэнне на апошнія 2 слупкі (60 і 70) ад 3000 абаротаў на кожнай з 5 карт на стадыі ўпырску.
    Па-мойму 1,5 градусаў з 100mm3 занадта мала, з гэтым iq вы павінны атрымаць па крайняй меры 3 градусаў, але залежыць ад іншых фактараў, то. Затым з лямбда = 1, у верхняй не inietterai ніколі не 100mm3 з турбіны залатых, так што вы можаце нават даць 10 градусаў і больш? да 4500 абаротаў на 100mm3, што ecu не будзе? ніколі не чытаць тое, што значэнне. Авансы ідуць разгледжаны таксама ў адпаведнасці з AFR, які выкарыстоўваецца, AFR-й? высокі дазваляе мець дасягненняў-й? высокімі, у той час як AFR-й? нізкая дазваляе мець дасягненняў-й? нізкіх коштах, і ўсе гэта чаму? у асяроддзі, багатай згарання адбываецца-й? хутка, што ў асяроддзі "бедных". Ад таго, што я ? вучылі, аднак, надаць больш 4-5 градусаў ATDC, не трэба практычна нічога ****llo прадукцыйнасць і павялічваецца толькі EGT і тэмпература выхлапных газаў. З AFR вышыней 16 для лепшай прадукцыйнасці, замест гэтага, варта надаваць трохі больш? наперад, каб упырснуць у вмт ад 3500. Турбіны арыгінал? гэта AFR будзе абмяжоўваць у колькасці? ўпырск на высокіх абарачэннях, а затым сапраўды таксама, калі мы даем, столькі і ступеняў " загадзя, яны ніколі не ложку ад ecu.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •