яшчэ раз дзякуй, марые :-) не была сярод маіх прыярытэтаў? блакаваць swirl, але цяпер, калі ты даў мне кій, я магу паспрабаваць, cos? калі ў мяне не правалы ў магутнасці на нізкіх ўсе выдаляю, нават фізічна
на гэтай карце змяняюць многія, нават падрыхтоўчыя з пэўнай вядомасці, таму што я не ведаю... бачыў я таксама на damos, як правіла, павышана на 7% ад мета, верагодна, думаюць, што карта на самай справе дызель
знойдзены сення на opel 1.7 з edc16, і нават у тую ж карту ідэнтычныя з нашымі, нягледзячы на рухавікі зусім розныя...
Я таксама калі-то,пасля гэтай карты педалі, я знайшоў зменена на alfa gt. Я спытаў ? мне сказалі, што гэта карта часоў inj, але ні на damos ні ў іншых частках я знаходжу пацверджанняў
есць карты часоў inj, выдатных ад асноўны, што damos, адлюстроўвае як галоўную карту, час, але, вядома, не ? што
(хоць не апрацоўвае, безумоўна, рухавік, бо не c'? нічога падобнага паміж 1.7 opel і нашы 1.9
я думаю, што трэба не час inj...нават хк? ад damos я не атрымліваю нічога...так што я думаю, што ен "тлумачыць" на карце час...але ў рэальнасці? не час....
Прывітанне марые, то я выявіў, што файл ваш пост, і я праверыў, але тыя адрасы, якія ты мне даў, я не думаю, есць абмежавальнікі...можа быць, я памыляюся, што-то...
калі каэфіцыент пераўтварэння ? 1 я не бачу значэння, якія могуць паказваць колькасць? паліва, я павінен прагледзець іх, 16bit правільна?
IQ у ftemp 1cc054
IQ у fpedale 1cc118
IQ у fvelocit? аўтамабіль 1cc35c
IQ у ftemp 1cf4ec