Старонка 3 з 54 PrimaПерад 123451353 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 21 да 30 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў gianni1001 Visualizza Messaggio
    Выбачайце, l ўмяшанне
    Што б swirl?
    Я з лапатак, устаноўленых на впускных калектараў, якія могуць у канчатковым выніку разбіваецца ў галоўку блока цыліндраў. Затым вы аддаеце перавагу заблакаваць адкрытыя праз карту або выключыць іх проста фізічна пры зняцці калектараў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    яшчэ раз дзякуй, марые :-) не была сярод маіх прыярытэтаў? блакаваць swirl, але цяпер, калі ты даў мне кій, я магу паспрабаваць, cos? калі ў мяне не правалы ў магутнасці на нізкіх ўсе выдаляю, нават фізічна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    на гэтай карце змяняюць многія, нават падрыхтоўчыя з пэўнай вядомасці, таму што я не ведаю... бачыў я таксама на damos, як правіла, павышана на 7% ад мета, верагодна, думаюць, што карта на самай справе дызель

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    знойдзены сення на opel 1.7 з edc16, і нават у тую ж карту ідэнтычныя з нашымі, нягледзячы на рухавікі зусім розныя...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я таксама калі-то,пасля гэтай карты педалі, я знайшоў зменена на alfa gt. Я спытаў ? мне сказалі, што гэта карта часоў inj, але ні на damos ні ў іншых частках я знаходжу пацверджанняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    есць карты часоў inj, выдатных ад асноўны, што damos, адлюстроўвае як галоўную карту, час, але, вядома, не ? што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    (хоць не апрацоўвае, безумоўна, рухавік, бо не c'? нічога падобнага паміж 1.7 opel і нашы 1.9

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    я думаю, што трэба не час inj...нават хк? ад damos я не атрымліваю нічога...так што я думаю, што ен "тлумачыць" на карце час...але ў рэальнасці? не час....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Прывітанне марые, то я выявіў, што файл ваш пост, і я праверыў, але тыя адрасы, якія ты мне даў, я не думаю, есць абмежавальнікі...можа быць, я памыляюся, што-то...

калі каэфіцыент пераўтварэння ? 1 я не бачу значэння, якія могуць паказваць колькасць? паліва, я павінен прагледзець іх, 16bit правільна?

IQ у ftemp 1cc054
    IQ у fpedale 1cc118
    IQ у fvelocit? аўтамабіль 1cc35c
    IQ у ftemp 1cf4ec

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Прывітанне марые, то я выявіў, што файл ваш пост, і я праверыў, але тыя адрасы, якія ты мне даў, я не думаю, есць абмежавальнікі...можа быць, я памыляюся, што-то...

калі каэфіцыент пераўтварэння ? 1 я не бачу значэння, якія могуць паказваць колькасць? паліва, я павінен прагледзець іх, 16bit правільна?

IQ у ftemp 1cc054
    IQ у fpedale 1cc118
    IQ у fvelocit? аўтамабіль 1cc35c
    IQ у ftemp 1cf4ec
    1cc118 не ? f(DW), я ўжо? напісаў-й? раз, ? у залежнасці ад стану аўтамабіля, яго значэнне адпавядае 8192 значэнне працы.

Старонка 3 з 54 PrimaПерад 123451353 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •