А я то паглядзеў ? я ў экран я выкарыстаў рэжым? дзесятковы лік, а радок 1 1 1 0 0 0 0 3 1 0 1 0 1 48 не лічу.
Выявы 1.jpg
? немагчыма не паглядзець, ен у вас перад вачыма!!!
першая радок зверху, як яна заканчваецца???? у выніку 1 1 1 0, а затым працягнуць пад
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прывітанне Carb092, я бачыў, што вы incrementeto карту паліце, і педаль да значэння каля 69-72 мм3, магчыма, sarebbegiusto калі адпавядаць аб'ему нататкі таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, які ? амаль 63 мм3 да 2500 абаротаў, каб затым атрымаць ад 44 да 4000 абаротаў.
msport (exil77grande) вам адказалі ў другім пасце, прытрымліваючыся яго парадаў, што вы будзеце добра.
У першым кроку вы павелічэнне ddel 19% да 3750 абаротаў, і ў адпаведнасці з крокам 15%.
Пошук глядзець карту ў 2D , значэнне, чытайце ў дзесятковай сістэме, не ? іншы абмежавальнік дызельнага паліва, выражаны ў мм3.
Спачатку вы павінны выбраць, як дызель vorresri надаць, а затым карэктаваць карту), карту педалі,і, відавочна, таксама і абмежавальнікам крутоўнага моманту.( акрамя турбо)
Калі не памыляюся, павінен быць і нейкай іншай абмежавальнік дызель па-за драйвера, я яшчэ не праверыў.