Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 45

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    калі вы выкарыстоўваеце адлюстраванне ў рэжыме? ДЗЕСЯТКОВЫ вы, але вы карыстаецеся рэжым? HEX
    Sorry Я зрабіў так

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    калі вы выкарыстоўваеце адлюстраванне ў рэжыме? ДЗЕСЯТКОВЫ вы, але вы карыстаецеся рэжым? HEX
    А я то паглядзеў ? я ў экран я выкарыстаў рэжым? дзесятковы лік, а радок 1 1 1 0 0 0 0 3 1 0 1 0 1 48 не лічу.
    Выявы 1.jpg

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    ? немагчыма не паглядзець, ен у вас перад вачыма!!!
    першая радок зверху, як яна заканчваецца???? у выніку 1 1 1 0, а затым працягнуць пад
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    ? немагчыма не паглядзець, ен у вас перад вачыма!!!
    першая радок зверху, як яна заканчваецца???? у выніку 1 1 1 0, а затым працягнуць пад
    ок, ок, я думаў павінна быць усе на рыга

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    прывітанне Carb092, я бачыў, што вы incrementeto карту паліце, і педаль да значэння каля 69-72 мм3, магчыма, sarebbegiusto калі адпавядаць аб'ему нататкі таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, які ? амаль 63 мм3 да 2500 абаротаў, каб затым атрымаць ад 44 да 4000 абаротаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    прывітанне Carb092, я бачыў, што вы incrementeto карту паліце, і педаль да значэння каля 69-72 мм3, магчыма, sarebbegiusto калі адпавядаць аб'ему нататкі таксама абмежавальнік крутоўнага моманту, які ? амаль 63 мм3 да 2500 абаротаў, каб затым атрымаць ад 44 да 4000 абаротаў.
    Як я павінен яго прымножыць, па-вашаму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    msport (exil77grande) вам адказалі ў другім пасце, прытрымліваючыся яго парадаў, што вы будзеце добра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    msport (exil77grande) вам адказалі ў другім пасце, прытрымліваючыся яго парадаў, што вы будзеце добра.
    Я іх прытрымлівацца на самай справе я загрузіў другі крок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    У першым кроку вы павелічэнне ddel 19% да 3750 абаротаў, і ў адпаведнасці з крокам 15%.
    Пошук глядзець карту ў 2D , значэнне, чытайце ў дзесятковай сістэме, не ? іншы абмежавальнік дызельнага паліва, выражаны ў мм3.
    Спачатку вы павінны выбраць, як дызель vorresri надаць, а затым карэктаваць карту), карту педалі,і, відавочна, таксама і абмежавальнікам крутоўнага моманту.( акрамя турбо)
    Калі не памыляюся, павінен быць і нейкай іншай абмежавальнік дызель па-за драйвера, я яшчэ не праверыў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    У першым кроку вы павелічэнне ddel 19% да 3750 абаротаў, і ў адпаведнасці з крокам 15%.
    Пошук глядзець карту ў 2D , значэнне, чытайце ў дзесятковай сістэме, не ? іншы абмежавальнік дызельнага паліва, выражаны ў мм3.
    Спачатку вы павінны выбраць, як дызель vorresri надаць, а затым карэктаваць карту), карту педалі,і, відавочна, таксама і абмежавальнікам крутоўнага моманту.( акрамя турбо)
    Калі не памыляюся, павінен быць і нейкай іншай абмежавальнік дызель па-за драйвера, я яшчэ не праверыў.
    ОК, як толькі я магу я аналізую карту

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •