Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-24 24 -
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў MultiBravo Visualizza Messaggio
    Толькі што спрабаваў..

Тады ? магчыма і працуе: перайдзіце ў блок кіравання "індыкацыя дапамога" і абярыце іншую кнопку "перабудовы"..

Цяпер вы можаце ўсталяваць некалькі рэчаў: адлегласць паміж абслугоўвання ў дні і км, колькасць service можа, дзень апошні пакет, і г.д...
    Звярнуцца? прыміце змены павінны? зрабіць reset service. Я растлумачу, вы не можаце сказаць, што інтэрвал паміж адным і іншым праходзіць у 15000km і думаць, што аўтаматычна эбу адпавядаць аб'ему нататкі астатнія, але вы павінны ўнесці менавіта скід, што знаходзіцеся як апошні элемент спісу.

Адзінае, што не працуе ? змяненне дзен, якія засталіся пасля скарачэння, чаму? я, кажа, аперацыя не ўдалася. Нават у гэтым выпадку? вы можаце ўсталяваць абмежаванне temporare напрыклад, 450 дзен, і на момант скіду прымае, што значэнне..

Я спадзяюся, што ты даў нейкі савет, можна паспрабаваць, нават ты і то дайце нам ведаць.. добрыя тэсты!!!
    прабачце multibravo я чытала ваш цікавы гід ,мне трэба зразумець і вырашыць гэтую праблему .Я хацеў бы перанесці на 9-service fiat stilo ,на самай справе ўсе апошнім пакетам не робіць мяне больш падлік 20000 км і 365 дзен ,вы хацелі б спытаць вы можаце зрабіць з *********** 2.6 ,або 3.5, таму што я толькі ў гэтых двух версіях, запісаных або толькі з multiecuscan?адчуваеце, але вы можаце зрабіць з кабель elm 327 або з vag і адпаведныя адаптары .Для працэдуры, вы ідзяце з указаннем d дапамогу або прыборы?адчуваеце, я хацеў бы таксама спытаць, калі вы можаце ўключыць або адключыць гукавы сігнал рамянеў, а ад таго, дзе вы ўваходзіце?
    дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў варта Visualizza Messaggio
    прабачце multibravo я чытала ваш цікавы гід ,мне трэба зразумець і вырашыць гэтую праблему .Я хацеў бы перанесці на 9-service fiat stilo ,на самай справе ўсе апошнім пакетам не робіць мяне больш падлік 20000 км і 365 дзен ,вы хацелі б спытаць вы можаце зрабіць з *********** 2.6 ,або 3.5, таму што я толькі ў гэтых двух версіях, запісаных або толькі з multiecuscan?адчуваеце, але вы можаце зрабіць з кабель elm 327 або з vag і адпаведныя адаптары .Для працэдуры, вы ідзяце з указаннем d дапамогу або прыборы?адчуваеце, я хацеў бы таксама спытаць, калі вы можаце ўключыць або адключыць гукавы сігнал рамянеў, а ад таго, дзе вы ўваходзіце?
    дзякуй
    скід зрабіў, і riporgrammato нумар service дзякуй усім вам.
    Цяпер я не магу зразумець, чаму на fiat stilo не прымушае мяне ўключыць ,зумер рамянеў?
    Я хацеў бы спытаць, з *********** 3.5 не прымушае мяне рабіць ,калі крок у multiecuscan 1.2 можа прымусіць мяне зрабіць гэтую функцыю ?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    уключыць або адключыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    riesumo гэта стары пост, каб попыт на multiecuscan 1.7, калі вы скінуць service, усталяваўшы прабег і дату апошняга ўмяшання, у тэорыі павінна быць, улічваючы, паведамілі ў бартавы кампутар, сення я выканаў скід на punto evo 2011 года, у мяне скідаецца ўсе, але ў мяне есць сумневы на дату, я паставіў дд/мм/год
    чытаючы, я заўважыў, што папярэднія версіі былі налады на мм/дд/год, хто-небудзь ведае ? яшчэ не так? потым я заўважыў яшчэ адну рэч, калі я ўваходжу ў ecu рухавіка кажа мне, адлегласць да наступнай замены алею 30.000 км, нават калі я скіну замены алею непасрэдна ў ecu, можа быць, я памыляюся-то?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •