Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 62

Абмеркаванне: КРОК 2 156 Альфа Crosswagon 150CV

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Было б ідэальна мець малюнак, якое зрабіць больш? ясна, паняцце тлумачыцца, каб выявіць нават крывой пытанне. Дзякуй.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Чытаў тут, і мне кіт для галавы адна рэч, МОД файл, з якога я ўзяў з крокам ? у маей жа эбу і таго ж рухавіка , але 159 .........на які ? быў, зняў filtrone анты смецце, можа быць ? лепш, калі перапісаць, паставіўшы крокам ўручную, вынікаючы радзе ў папярэдніх гульнях серыі ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я бачыў карту, але мы проста... тым больш, што 30cv іх узяць, калі выправіць з BIC на буклеце напісана 150*180... але гэта ? карту без логікі, скажам, прайсці педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту (хоць і трохі занадта забойца па адносінах да маховику), але астатнія ? без палітыкі, і паказвае, колькі ? бескарысна усе, што cerciamo навучыць... карты лямбда без палітыкі, авансы, а таксама, турба гартуй duty cycle, а затым павялічваецца да зорак карту, закліканы... cio?, мы проста...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Даруй ingnoranza , але тое, што вы хочаце сказаць, што ўладальнік 159, на якую я скапіявана не павінны спаць спакойна ?
    Або, што гэтыя крокам, на мой, не вельмі добра !
    Такім чынам , мы пачнем з 0 ! Мне кажаш, што унікальныя рэчы, непраходныя яны Карту педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту , хоць павінны быць больш? soft дакладна ? Выступленне +30 л. с пакідаў у здзіўленне нават мяне ? для гэтага, што яны патрапілі ў гэты форум, і я вырашыў studiami карты ад майго імя, appro, але не падвяргаючы яго да школы , c'? нейкі формуле, што дае нам зразумець, колькі коней вы зарабляеце з determitati крокам ?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Даруй ingnoranza , але тое, што вы хочаце сказаць, што ўладальнік 159, на якую я скапіявана не павінны спаць спакойна ?
    Або, што гэтыя крокам, на мой, не вельмі добра !
    Такім чынам , мы пачнем з 0 ! Мне кажаш, што унікальныя рэчы, непраходныя яны Карту педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту , хоць павінны быць больш? soft дакладна ? Выступленне +30 л. с пакідаў у здзіўленне нават мяне ? для гэтага, што яны патрапілі ў гэты форум, і я вырашыў studiami карты ад майго імя, appro, але не падвяргаючы яго да школы , c'? нейкі формуле, што дае нам зразумець, колькі коней вы зарабляеце з determitati крокам ?
    Я думаю, што самы бяспечны і экскурсійнае роліка, усе астатняе і паказальна
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Immaginavo............ ок , скід налад камунікацыйных пар усе, і я іду, па меншай меры, cos? памылкі былі з мой кулак, і калі мне хто-небудзь зрабіць? зразумець, дзе я памыляюся навучання sar? лепш !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Тады , пасля падказкі , я зрабіў наступныя mod. пачынаючы з карту педалі :
    -ПАВЕЛІЧЭННЕ КРУТОЎНАГА МОМАНТУ АБМЕЖАВАЛЬНІК
    -Павелічэнне КАРЦЕ ПЕДАЛЬ
    -Павелічэнне паліва
    -Павелічэнне абмежавальнік ціску ў рампы
    -Павелічэнне ціску ў рампы
    -Павелічэнне часу упырску
    усе з +10% , не я прыклаў руку да турба!
    Прыкладаю працу
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-05-2013 да 16:26

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    прабачце, але калі вы ўсе 10% нават не губляць час, каб убачыць карту, чытайце абмеркавання, што есць на ваш рухавік, то давайце паглядзім, чым вам дапамагчы...
    Калі вы паглядзіце мацуецца мэты дызель і тады вы ageguano абмежавальнікі (крутоўнага моманту і расходу паліва) так, каб атрымаць тое, што вы хочаце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Cos? ? зрабіце навучанне impossibile.......... у гэтай жа тэме я дала рэкамендацыі , цяпер я павінен пачаць з іншага , у pi? ......."не вы страціце час, калі я вырас на 10%" што гэта значыць ? Занадта ? Мала? .........Крокам, які я зрабіў, па маей логіцы, справядлівыя, але калі логіка не ? што то я падымаю рукі, толькі што ? паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз, пакуль хто-то на гэтым форуме не dice......."ты на правільным strada".......

Хто-небудзь можа мне спасылку на абмеркаванне на мой рухавік ?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-05-2013 да 16:30

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Cos? ? зрабіце навучанне impossibile.......... у гэтай жа тэме я дала рэкамендацыі , цяпер я павінен пачаць з іншага , у pi? ......."не вы страціце час, калі я вырас на 10%" што гэта значыць ? Занадта ? Мала? .........Крокам, які я зрабіў, па маей логіцы, справядлівыя, але калі логіка не ? што то я падымаю рукі, толькі што ? паспрабуйце і паспрабуйце яшчэ раз, пакуль хто-то на гэтым форуме не dice......."ты на правільным strada".......

Хто-небудзь можа мне спасылку на абмеркаванне на мой рухавік ?
    чытайце абмеркаванне на маей 147, як кіравання ecu рухавіка ? аднолькава, вы ўбачыце, і я пачаў, як ты

Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •