Старонка 3 з 23 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    У выпадку defap трэба moddarle або няма? ! Вырабіць у любым выпадку nn адбываюцца pi??!
    не ? абавязкова, я рэкамендую пакінуць іх вышэй 1130 значэння з dpf, чаму? у адваротным выпадку вы рызыкуеце атрымаць рэгенерацыі занадта часта, але пасля зняцця можна? панізіць гэта значэнне ў далейшым (па маю думку, каб не мець дым ад танкера ? добра трымаць каля 1000. Машына атрымлівае вельмі хутка. Я? звярніце ўвагу, што пры змене часу ўпырску без рэгулявання па восях гэтага значэння будзе завышаных gi?, для чаго ? лепш, калі ен застаецца арыгінальным.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не ? абавязкова, я рэкамендую пакінуць іх вышэй 1130 значэння з dpf, чаму? у адваротным выпадку вы рызыкуеце атрымаць рэгенерацыі занадта часта, але пасля зняцця можна? панізіць гэта значэнне ў далейшым (па маю думку, каб не мець дым ад танкера ? добра трымаць каля 1000. Машына атрымлівае вельмі хутка. Я? звярніце ўвагу, што пры змене часу ўпырску без рэгулявання па восях гэтага значэння будзе завышаных gi?, для чаго ? лепш, калі ен застаецца арыгінальным.
    Я не ведаў карт, лямбда, але карты rail і турбонаддувом ў фазе рэгенерацыі....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Я не ведаў карт, лямбда, але карты rail і турбонаддувом ў фазе рэгенерацыі....
    не, з defap не патрэбныя, так як машына не выкарыстоўвае, але з рэгенерацыі актыўных я пакідаю наўмысна ori пасля некаторых няўдалых досведаў мелі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    дзякуй усім, хлопцы, за каштоўныя парады!!! lavorer? на картах для памяншэння значэння, лямбда-выразы, як прапанавалі, і плакат? змены..
    хто-небудзь ведае, колькі каштуе праца і да каго я магу звярнуцца для выдалення dpf ў Турыне? з трубы прама прадугледжана, што ад мяне..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вы б дапамог сабе знайсці сябе ахвотна, як я ўжо зрабіў, але яшчэ не ведаю, defappare

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    што тычыцца адключэння dpf на карце, не ? праблема, для 159 ecusafe добра працуе і не ? неабходна зрабіць іншыя хітрасці...
    праблема ? фізічнае выдаленне, калі б месца, дзе гэта рабіць (гараж) мяне б ад мяне, я ўжо? зрабіў гэта некалькі разоў, працы жанру, але, на жаль, тут, у Турыне, я не месца, дзе рабіць гэта, то я ведаю, што вам трэба? для сілы звярнуцца на механіку, калі хто-небудзь з вас не хоча мне дапамагчы ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    што тычыцца адключэння dpf на карце, не ? праблема, для 159 ecusafe добра працуе і не ? неабходна зрабіць іншыя хітрасці...
    праблема ? фізічнае выдаленне, калі б месца, дзе гэта рабіць (гараж) мяне б ад мяне, я ўжо? зрабіў гэта некалькі разоў, працы жанру, але, на жаль, тут, у Турыне, я не месца, дзе рабіць гэта, то я ведаю, што вам трэба? для сілы звярнуцца на механіку, калі хто-небудзь з вас не хоча мне дапамагчы ;-)
    На гэтым аўто-іх проста пакласці трубку і права рабіць тры адтуліны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    вядома...калі б мост або месца, дзе зрабіць такую аперацыю, я б ужо? зрабілі даўно

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Спытаеце, у нейкі механік, не думаю, пытанняў шмат

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    carbo92, безумоўна, зрабіць? cos? на самай справе... будзе вельмі моцна@? механік, які мне не dissangui ;-)

dvdtuning дзякуй за тлумачэнне...на самай справе я зразумеў, карту лямбда першапачаткова..
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-05-2013 ў 10:37

Старонка 3 з 23 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •