Першапачаткова Напісаў
paolo159
Прывітанне, Сандра,
я не хачу contraddirti ne far спрэчка ? толькі абмеркаваць і лепш зразумець працу, але я думаю, што па логіцы памяншаючы супрацьціск ог ? праўда, як вы кажаце, вас, якая павялічвае хуткасць? газаў, але prex ў турбіне боку выпуску ? pi? пастаянны і generer? прабелы менавіта, чаму? сцеку ўпадае й? хутка па параўнанні з наяўнасцю dpf таму, на "корак" і падтрымлівае пастаяннае ціск ? крыху такі ж праблемай, якая ўзнікае пасля выдалення кат.
геаметрыя зменнай у гэты момант lavorer? больш за ўсе (у плане экскурсій) і, асабліва, pi? хутка, каб кампенсаваць гэтыя прабелы..
Тое, што вы кажаце ? праўда, ва ўмовах руху з пастаяннай (напрыклад, калі рухавік ідзе ў пастаянных абаротаў, напрыклад, 2000 абаротаў, то геаметрыя будзе трохі больш? зачынены, чым раней з-за большай хуткасці? уцечкі газу, але і да зніжэння важным rpm sar? вымушаная адкрыць больш рэбраў, так? разгрузкі можна легка ачысціць.
Тое, што я хацеў сказаць у папярэдніх пастах ? што там? што адбываецца ? павелічэнне дэльты ціскаў паміж 900 і 4000 абаротаў, якія робяць так, што геаметрыя працы больш.
Што тады ? ясна, што калі няма іншых праблем, на турбіне да таго, што разгрузку-й? ****** прыносіць толькі карысць.