Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-27-27 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    пацверджанне таго, што ўзніклі праблемы ў зменнай геаметрыяй ў вас гэта ад таго, што пасля выдалення dpf праблемы выраслі, з dpf, хутчэй за ўсе, адкрыцце лапатак геаметрыі было дастаткова, каб стварыць неабходнае ціск, пры адсутнасці супрацьціску выхлапных газаў пасля выдалення лапаткі павінны адкрывацца больш, каб кампенсаваць і могуць быць заблакаваныя.
    гэта не ? правільна, калі прыбраць абмежаванне рознасць ціску паміж выхадам калектараў і навакольнага асяроддзя, павялічваецца, і гэта прыводзіць да павелічэння хуткасці? газаў. Pi? ці няма ? тое, што адбываецца (нават калі доступ у інтэрнэт ідзе ў поле несжимаемой), калі падымаюць ціску ў рампы, час ўпырску кала на парытэт? расходу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Прывітанне, Сандра,
    я не хачу contraddirti ne far спрэчка ? толькі абмеркаваць і лепш зразумець працу, але я думаю, што па логіцы памяншаючы супрацьціск ог ? праўда, як вы кажаце, вас, якая павялічвае хуткасць? газаў, але prex ў турбіне боку выпуску ? pi? пастаянны і generer? прабелы менавіта, чаму? сцеку ўпадае й? хутка па параўнанні з наяўнасцю dpf таму, на "корак" і падтрымлівае пастаяннае ціск ? крыху такі ж праблемай, якая ўзнікае пасля выдалення кат.
    геаметрыя зменнай у гэты момант lavorer? больш за ўсе (у плане экскурсій) і, асабліва, pi? хутка, каб кампенсаваць гэтыя прабелы..
    Тое, што вы кажаце ? праўда, ва ўмовах руху з пастаяннай (напрыклад, калі рухавік ідзе ў пастаянных абаротаў, напрыклад, 2000 абаротаў, то геаметрыя будзе трохі больш? зачынены, чым раней з-за большай хуткасці? уцечкі газу, але і да зніжэння важным rpm sar? вымушаная адкрыць больш рэбраў, так? разгрузкі можна легка ачысціць.
    Тое, што я хацеў сказаць у папярэдніх пастах ? што там? што адбываецца ? павелічэнне дэльты ціскаў паміж 900 і 4000 абаротаў, якія робяць так, што геаметрыя працы больш.
    Што тады ? ясна, што калі няма іншых праблем, на турбіне да таго, што разгрузку-й? ****** прыносіць толькі карысць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    пацверджанне таго, што ўзніклі праблемы ў зменнай геаметрыяй ў вас гэта ад таго, што пасля выдалення dpf праблемы выраслі, з dpf, хутчэй за ўсе, адкрыцце лапатак геаметрыі было дастаткова, каб стварыць неабходнае ціск, пры адсутнасці супрацьціску выхлапных газаў пасля выдалення лапаткі павінны адкрывацца больш, каб кампенсаваць і могуць быць заблакаваныя.
    лепшы адказ !! дзякуй
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Прывітанне, Сандра,
    я не хачу contraddirti ne far спрэчка ? толькі абмеркаваць і лепш зразумець працу, але я думаю, што па логіцы памяншаючы супрацьціск ог ? праўда, як вы кажаце, вас, якая павялічвае хуткасць? газаў, але prex ў турбіне боку выпуску ? pi? пастаянны і generer? прабелы менавіта, чаму? сцеку ўпадае й? хутка па параўнанні з наяўнасцю dpf таму, на "корак" і падтрымлівае пастаяннае ціск ? крыху такі ж праблемай, якая ўзнікае пасля выдалення кат.
    геаметрыя зменнай у гэты момант lavorer? больш за ўсе (у плане экскурсій) і, асабліва, pi? хутка, каб кампенсаваць гэтыя прабелы..
    Тое, што вы кажаце ? праўда, ва ўмовах руху з пастаяннай (напрыклад, калі рухавік ідзе ў пастаянных абаротаў, напрыклад, 2000 абаротаў, то геаметрыя будзе трохі больш? зачынены, чым раней з-за большай хуткасці? уцечкі газу, але і да зніжэння важным rpm sar? вымушаная адкрыць больш рэбраў, так? разгрузкі можна легка ачысціць.
    Тое, што я хацеў сказаць у папярэдніх пастах ? што там? што адбываецца ? павелічэнне дэльты ціскаў паміж 900 і 4000 абаротаў, якія робяць так, што геаметрыя працы больш.
    Што тады ? ясна, што калі няма іншых праблем, на турбіне да таго, што разгрузку-й? ****** прыносіць толькі карысць.
    гэта, мне здаецца, правільным, ці што ? добра было б удакладніць, што "праблема" прыйшлося пры апаражненні ? дзякуючы, у асноўным, да таго, што bisogner? ritarare працы зменнай геаметрыі, так што не ствараюцца ваганні ціску наддува.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    гэта, мне здаецца, правільным, ці што ? добра было б удакладніць, што "праблема" прыйшлося пры апаражненні ? дзякуючы, у асноўным, да таго, што bisogner? ritarare працы зменнай геаметрыі, так што не ствараюцца ваганні ціску наддува.
    Таму кожны раз, пасля выдалення dpf трэба ritarare геаметрыі ?
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калі мы хочам дасканаласці, ці ледзь overboost і тое, што ціск спускаецца адразу на пастаянны без асаблівых ваганняў, але бачыў, што там ? аперацыя 5 секунд ? лепш пакінуць арыгінал...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    дакладна тое, што кажа Сандра, накласьці руку на карту, vgt, які кантралюе ступень адкрыцця лапатак не ? сваю легка..., калі вы адкрыеце занадта шмат вам размеркаванне нераўнамерна і рызыкі, занадта шмат скачкоў ўверх, калі адкрыць занадта мала дысплеі выглядалі буйней; ўзмацніць толькі праблемы...
    звычайна, калі есць збой, асабліва раздражняе яе не чапаць нават, чаму? павінна быць вельмі тонкая праца, зроблена паступова, і ўмешваецца толькі ў тыя крытычныя моманты, якія выклікаюць разыходжанне усе адбылося крок за крокам ад дыягностыкі

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •