Каб менш супрацьціску, неабходна закрануць фізічна геаметрыю такім чынам, што лапаткі перашкаджаюць менш, чым праходжанне gsa разраду
не, прабачце, я быў няправы, я думаў, што мы казалі пра jtd 105
Ahhhh ! Ок ... ? для гэтага замест таго, што ты парады..?
я на гэтай, улічваючы цяжар аўтамабіля, я б паспрабавала даць дызель, з самага пачатку, так што вы можаце ўзяць яе зверху адразу cos? тады вы можаце cammniare дроту, газу і зэканоміць што-то добра працуе па запыце і розныя абмежаванні, а таксама на турба не перабольшваю, я думаю, што пры 0,1 бар і больш? не сапсуе нічога ... аўтамабіль мае масу важнай і профіль, які не дазваляе добра супрацьстаяць ўдару з паветра, па-мойму, калі вы робіце некалькі тэстаў, упершыню з моманту пераезду патрэбную колькасць дызельнае паліва, то можаце recuoerare
прыкладаю файл fiat ducato 2.3130cvedc16c39
гэта файлы, якія яшчэ арыгінал,адзінае змяненне(дзякуй fidodido)выключэнне egr..,я зірніце на розных картах,пачынаючы з ног, якія павінны быць ўзбагачэнне ў acc(папраўце мяне, калі я памыляюся),магчыма, што гэта адбываецца пасля 30%?...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-04-2013 ў 16:34
? можна мець файл ORI, дзякуй x-касметычнымі прыладамі.![]()
..і не дай бог..загадзя дзякуй за дапамогу,,,
Гледзячы на карту, у есм я заўважыў іншае, што для мяне дзіўна,голас ціску ў рампы ў нас есць дзве карты, якія вельмі адрозніваюцца між сабой, другі з крокам добра, я вырашыў,вы ведаеце, для чаго патрэбныя ўсе і ў два, і ў якім абставінах і л. іншы. .?,і мне пацвердзілі, што карту педалі на гэты блок кіравання, і ў тым, што ecm выклікае узбагачэнне пры паскарэнні.?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-04-2013 ў 16:35
Карты, што азначае, ecm, як карты паскаральніка ад break, здаецца, тыя, але не быў бы так упэўнены, бачачы, што наступнае за 3, што будзе, выкладзенымі c'? карта 16x16 >> 1C209C, што я d? ўражанне, што гэта+, паказаным...., калі мы параўнаем абмежавальнік крутоўнага моманту, здаецца, што + давяраць так, каб? я магу і памыляцца...
У ****llo турбіны я бачыў карту overboost, што x-зменнай геаметрыяй мне здавалася дзіўным, я зрабіў пошук у інтэрнэце і што я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксаванай геаметрыі кіруецца пнеўматычныя ад ecu...
У edc16-там павінна быць карта Nm>>Iq, я магу знайсці яе, як правіла ? неўзабаве пасля гэтага час ўпырску....
Карты дыму могуць быць гэтыя адрасы?? усе 16x16
190358
19059C
1907E0
І гэта 16x25 191B02, што карту можа быць? Пераўтварэнні??
Я бачу, што вельмі часта карты супыну восі X прыбывае ў 3200, што адпавядае гэтыя восі??? Дызель або Нм??