у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3
у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3
Аднак я бачыў, што зараз гэта самае лепшае !!!
Вы правільна, я чуў, кажуць сябры, што хутка, калі мы сустрэнемся? спыніліся каля кантрольна-прапускных пунктаў сапраўднай кантраляванай, калі c'? некаторыя анамаліі ў машыну і тыпу dpf пацверджаны?
Ах, то я чуў, што нават калі машына andr? зрабіць тэставанне будзе? - кантроль у межах dpf, калі есць анамаліі пацверджаны?
Ад матфея
Але, такім чынам, забеспячэнне іх выключаю, лепш кіраваць ўручную, але відаць, што не ў стане гэта зрабіць, і ў гэты момант sentiro тут, у файлавай службе, хто-то пу? postarmi два файла, якія так іх параўнання, добра ecm titanium, каб заўважыць змены?....прабачце, калі задаю пытанні, магчыма дурныя, але мне трэба пацверджанне, каб пачаць![]()
Глядзіце, па мне, нават калі табе іх ставяць, вы не зможаце ўбачыць іх, проста таму, што? вы не сярэдні карыстальнік, як мяне? прапаную ricavarti файла 1.9 jtd euro 4(тып 159/Croma) і пераўтварыць яго з раз, як я чытаю на сайце ? адзінае, што добра працуе), так, каб заўважаць адрозненні я мог бы ostarti я такі файл, які я знайшоў у сеткі, але не ? дазволена рэгламентам, я думаю, чакаем з нецярпеннем мод, каб убачыць, як мы можам вырашыць
Ад матфея